Trenoid GEP Trenbolone Enanthate

Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
Наличност: В наличност
Опаковка: 10 мл / 10 ампули
Концентрацията на активната съставка: 100 мг / мл.
Производител: GEP
Активно вещество: тренболон енантат (Trenbolone Enanthate).
Trenoid – силен анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтична компания GEP. Най-често е използван в спортната практика в стероидни цикли за маса и солидно увеличение на силата. В основата на продукта е активната субстанция тренболон енантат. Той разполага с дълга продължителност на действие 2-3 седмици (период на полуразпад от ≈ 5-7 дни).
 
Ефекти Trenoid GEP (тренболон енантат):
• Голямо покачване на мускулна маса;
• Значително нарастване на производителността на енергия;
• Намаляване на подкожна мастна тъкан;
• Повишаване на апетита по време на цикъла;
• Повишаване на либидото.

Как се използва Trenoid GEP

За максимални резултати продукта трябва да се използва по-дълго време (средно 8-12 седмици), продуктът има бавен период на дейност и не се изисква инжектиране повече от 2 пъти седмично.
Препоръчителната дозировка на Тренболон Енантат е не повече от 100-300 мг на седмица. Седмичната доза за всеки спортист се определя индивидуално според поносимостта.
 

Примерен стероиден цикъл с Тренболон Енантат

Тренболон енантат + тестостерон енантат – мощен стероиден цикъл, който се препоръчва за спортисти с по-високо ниво на опит, който изразява покачване на солидна мускулна маса и сила. Седмична доза: 300-400 мг от тренболон и 250-500 мг тестостерон енантат. Общата продължителност на цикъла - до 10-12 седмици.
Тренболон енантат + метандростенолон – много добър стероиден цикъл за покачване на чиста мускулна маса. Дозите: Тренболон ≈ 300 мг на седмица (от първата до последната седмица), Метан ≈ 40 мг на ден (в продължение на шест седмици) , Курсът продължава до 10-12 седмици.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×