Кошница:  0 0.00 лв.

Тренболон Енантат - Elbrus

В наличност
10 ампули / 200мг/мл
Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускулиЕдно от основните свойства на Trenbolone Enanthate като анаб
виж повече +
78.00 лв.
Описание

Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускули


Едно от основните свойства на Trenbolone Enanthate като анаболен стероид е ефективната стимулация на протеиновия синтез в тялото.

Когато протеиновия синтез в организма се подобрява, се формират нови тъкани, което е от изключителна полза за натрупването на чиста мускулна маса или така наречената хипертрофия.
Тренаболонът също така спомага за нарастване на силата, силовата издръжливост и мощта. След като мускулите увеличат обема си ще ви позволят да увеличите тежестите и повторенията усезаемо по време на тренировка.


Въпреки, че действието на Trenbolone Enanthate е сравнително краткосрочно, широкото му предлагане и ниска цена го правят особено популярен сред много спортисти.


Резултати с тренболон


С Тренболон ще получите постоянно нарастване на мускулната маса, което е доста трудно постижимо с тестотероновите стероиди. Последните ви дават моментално нарастване на маса, но само за кратко време, след края на цикъла ги губите сравнително бързо. Тренболин е прогестин – женски хормон, който не причинява същите странични ефекти като естрогена.


Всъщност той потиска естрогена така, че ароматизацията на Тренболона не е проблем и е минимален. Тренболон не причинява подобни на тестостероновите стероиди странични ефекти, свързани със вторични полови белези при жените като гинекомастия, задържане на вода и омазняване на кожата.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7