Trenbolone Acetate 2ml GM Pharma

Trenbolone Acetate 2ml GM Pharma


На фона на всички анаболни стероиди, Тренболон Ацетат може да се класифицира като сравнително „млад” или „нов” стеройд. За пръв път той е бил създаден през 1980 година и започнал да се разпространява под формата на ампули по 1,5мл по една в опаковка. Всяка ампула Тренболон Ацетат или както е познат – тренболон съдържа по 76мг от активното вещество. Тренболон или Параболан е анаболен стероид, който до голяма степен си прилича с Дека Дураболина. Интересното е, че при направени анти допинг тестове, трудно може да се различи дали атлета е ползвал Параболан или Дека.

Какво е действието на Тренболон Ацетат?

Trenbolone Acetate GM Pharma представлява един страхотен анаболен стероид, особено ако сте в период на покачване на килограми. Той има висока андрогенност и високо анаболно действие. Анаболният стероид Параболан държи мускулите сухи, допринася за тяхната огромна твърдост, придава им по-завършен вид и повишава обема. При приема на този препарат обикновено не се наблюдава бърз прираст на килограмите, защото той не задържа вода в организма. За сметка на това обаче, покачените килограми ще представляват качествена мускулатура, лишена от всякакви излишни мазнини или вода. Освен в основен период, когато атлета качва килограми, параболан може да бъде използван и за изчистване на излишните мазнини.

Дозировка, инжектиране, милиграми

Този стероид, има продължителност на живота в организма на атлета между 2 и 4 дни. Повечето трениращи и използващи този препарат го инжектират 2 пъти на седмица. Доказано е, че добри резултати се постигат при използването на  1 ампула Тренболон Ацетат на всеки 2-3 дни. Параболан е стероид, които ако бъде използван в правилните дози и НЕ повече от 8 седмици не би трябвало да доведе до така нежеланите странични ефекти на повечето стероиди, като косопад, гинекомастия, мазна кожа, акне и прочие. Ако решите да правите по-дълъг цикъл е добре да се консултирате с лекар или да си вземете препарати, които ще стимулират тестостероновата продукция.

Комбиниране с други препарати

Тренболон Ацетат ефективно може да бъде комбиниран с 50мг Винстрол или Тестостерон пропионат на всеки два дни. В случай, че се цели оптимално покачване на мускулна маса е добре в цикъла с Тренболон Ацетат да се добавят и 30милиграма Метандростенолон на ден. Ако целите дори по-добри резултати може да добавите и 25милиграма Анавар на ден. Това обикновено е типичният цикъл, които използват атлетите, които искат да преминат в по-горна категория.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×