Trenbolone Acetate 10ml/100mg Lyka Labs

Trenbolone Acetate 10ml/100mg Lyka Labs


Име: Finabol 100
Производител: Lyka Labs (Индия)
Активно вещество: тренболон ацетат
Концентрация: 100 мг / мл
Finabol 100 - тренболон ацетат, стероид с ясно изразен анаболен индекс (500% от тестостерон). Стероидът има висок афинитет към андроген рецептори и свързващ капацитет до 5 пъти по-висок от този на тестостерон. Finabol - един от най-мощните анаболни стероиди, и затова най-често се използва от професионални спортисти. Вероятността от странични ефекти е умерена. Но лекарството не причинява ароматизиране т.е., спортисти не страдат от гинекомастия или натрупване на течности.
 

Ефекти от Finabol 100 Lyka Labs

Мускулна маса (за 8-седмичен цикъл може да покачите до 10 кг).
Увеличение на червените кръвни клетки.
Двукратно увеличение на секрецията на инсулин-подобен растежен фактор.
Намаляването на мазнините в тялото.
Намалени нива на кортизол (антикатаболен ефект).
Увеличение в либидото
Стимулирането на хормона на растежа.

 
Как да приемате Тренболон Ацетат Lyka Labs

Този стероид се използва с ежедневни инжекции (всеки ден или през ден). Относително безопасна граница на дозиране е 50 милиграма. Ако цикъла продължава повече от шест седмици, за да поддържате секрецията на тестостерон използвайте гонадотропин (1500-5000 IU, започвайки от втората седмица на цикъла до края на втората седмица след края). За след стероидна терапия се използва Аримидекс или Кломид. Що се отнася до максимален ефект, професионалните спортисти за покачване на повече мускулна маса го комбинират със стероида нандролон или тестостерон енантат.

 
Коментари за Finabol 100


Повечето отзиви, които хващат окото са заради високата му цена. Като се има предвид, че са необходими инжекции всеки ден, да си позволи такова удоволствие, не всеки има възможност. По отношение към качество на продукта, прегледите за Finabol 100 показват значително нарастване на производителността на енергия и мускулния растеж. Атлети, използващи гранични дози често се сблъскват с повишено кръвно налягане, безсъние, акне, прекомерна агресия. При тежки случаи, тестикуларната атрофия се развива. Коментари за Finabol 100 от Lyka Labs разкриват за необходимостта и придържането към препоръчителната доза тренболон ацетат и провеждане на след стероидна терапия.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×