Trenaver Vermodje Moldova Trenbolone Acetate 10ml

Тренавер - Тренболон ацетат 10мл фалкон от Vermodje Moldova


Trenaver A - е стероид със силен анаболен ефект. Той е създаден от молдовската компания Vermodje SRL. В сърцето на Trenaver е активната съставка - тренболон ацетат. Правилната употреба на лекарството ще ви даде възможност да спечелите впечатляваща сума  мускулната маса, увеличаване на силата и да повишите вашите спортни постижения.
 
 

Trenaver – Тренблон ацетат описание на продукта

Trenaver А и негови подобни средства активират производството на хормона на растежа в организма и увеличават инсулиноподобния растежен фактор, който помага на атлета да се отърве от излишните мазнини. Тази активна съставка първоначално е използвана във ветеринарната медицина за подобряване на апетита и ускоряване на растежа при животни. С течение на времето, това лекарство започва да се използва и от спортисти, тъй като тренболона има добра прогестогенна активност и отсъствие на ароматизиращи ефекти. Това лекарство е широко разпространено сред културисти, които го използват в период на релеф. При използването на тренболон, лекарството подобрява либидото и намалява скоростта на кортизол.
 Продуктът има много висок андрогенен и анаболен индекс, който надвишава две и дори четири пъти показателите на тестостерон.
 
Модификацията на молекулата е разработена веднага да навлиза в сила още след самото инжектиране спортистът ще осети ефекта на тренболон ацетат. Активното вещество остава активно в кръвта до три дни, което позволява да се инжектира по-рядко и да се поддържа стабилно ниво на стероида в кръвта.
 

Как се приема Trenaver – Тренболон Ацетат?

 
Най-добрият вариант за използване на тренболона е през ден в доза 50-100 мг. Поставянето на инжекция е необходимо да е в глутеалната област. Превишаването на оптималната доза не се препоръчва, тъй като се увеличава рискът от нежелани реакции. Тъй като лекарството е с висок андроген приемането му от жени не се препоръчва. 
Независимо от факта, че цената на продукта не е малка, той все още си остава един от най-популярните стероиди. Лекарството не е вредно за черния дроб, не причинява ароматизиране, което означава, че спортиста не е изложен на риск от гинекомастия или излишно натрупване на вода в организма.
 
Активната съставка на лекарството се превръща в дихидротестостерон, което от своя страна влияе неблагоприятно върху развитието на тестостерон. Ако злоупотребявате с Тренавер (Тренболон) или го използвате погрешно, могат да се появят нежелани ефекти върху тялото, като например високо кръвно налягане, акне, повишена нервна възбудимост, безсъние, кожно омазняване. За повече информация за това как правилно се използва Trenaver можете да получите, след като се консултирате с наш специалист. Това може да направите, след като зададете вашите въпроси на нашия емайл или на телефона разположен в секция контакти.
Нашият онлайн магазин не само ви позволява да закупите висококачествени спортни стимуланти, но и полага всички усилия за насърчаване и увеличаване на интереса на хората към спорта.
Този продукт може да се закупи само от аптека в Република Молдова, в нашата страна покупна на Trenaver от Vermodje може да се осъществи само онлайн. Към днешна дата, трябва да бъдете нащрек, защото много онлайн магазини продават добре фалшифицирани продукти, който могат да навредят на вашето здраве.
 
При продължителна употреба на тренболон, която е по-голяма от шест седмици трябва да използвате и анти-естрогени като тамоксифен, провирон или гонадотропин, за да се избегнат редица странични ефекти и да се възстанови синтеза на ендогенен тестостерон.
 
Trenaver, както всеки друг стероид, трябва да се приема правилно, и ако е възможно преди закупуването да се сдобиете с професионален съвет. Продуктът се приема от професионалисти, така и от аматьори. Най-често се използва в доза 50 мг всеки ден или на всеки два дни по 100 мг. Спортистите, които нямат опит със стероидите се препоръчва да предприемат по-ниски дози, като минимум, за да преценят как тялото реагира на инжектирания стероид.
 
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×