Trenaver 200 Vermodje Moldova тренболон енантат

Trenaver 200 - Тренболон Енантат 10 мл / 200 милиграма от Vermodje Moldova

Trenaver 200 – анаболен стероид с нисък коефициент на андроген. Активната субстанция в сърцето на Trenaver 200 е тренболон енантат, който придава огромен брой положителни ефекти, ниска прогестогенна активност, не провокира появата на ароматизация или задържане на вода в мускулите.
Най-често  употребата на Trenaver 200 е от представители на тежките спортове, като културисти за увеличаване на чистата мускулната маса, защото тренболон енантат не причинява растежа на подкожна мастна тъкан.
Продуктът намалява производството на кортизол в тялото, което разрушава усвояването на протеин и стимулира мазнините. В допълнение, лекарството се използва и за медицински цели, тъй като увеличава сексуалната активност и либидото.
 

Trenaver 200: Повече информация за лекарството

 
Активната съставка тренболон енантат има дълга дейност 10-14 дни. След прекратяване на приема на тренбонболон енантат той още може да бъде открит в кръвта след четири или пет месеца, което прави невъзможно да се използва при подготовка за състезание. Лекарството работи доста ефективно и дава следните резултати:
• Ускоряване на покачването на мускулна маса (за един осем седмичен стероиден цикъл може да покачите 10 килограма мускулна маса);

• Увеличаване на силата с до 30%
• Тренболон повишава концентрацията на IGF-1 до 200%;
• Също така Trenaver 200 е известен като мощно средство за изгаряне на мазнини;
• По време на употреба Trenaver 200 повишава либидото и сексуалната активност;
• Лекарството помага за намаляване на нивата на кортизол в кръвта на атлета.


Също така, най-голямото предимство на лекарството е, че е напълно безопасно за черния дроб. Дори и дългосрочно използване над максималната препоръчана доза няма да причини вреда на организма и да предизвика някакви нарушения в работата му.
В допълнение, Trenaver 200 не ароматизира. Това означава, че при използването на това лекарство не може да се получи гинекомастия, натрупване на излишни течности в организма или други странични ефекти. Този ефект е особено ценен при представители на тежки спортове.
Трябва също да се отбележи още един положителен фактор - ниска прогестогенна активност. Ако използвате препоръчваната доза (100-300 мг на седмица), странични ефекти причинени от тази дейност са изключени.
 

Trenaver 200:  Дозировка

 
Анаболният стероид може да се използва соло, така и в съчетание с други стероиди. Както в първия и във втория случай не трябва да се пренебрегва и схемата на дозиране. Ако сте предприели солов цикъл, седмичната доза трябва да е от 100 до 300 мг. Освен това, ако приемането се извършва във високи дози, инжектирането трябва да бъде разделено на няколко пъти освен това е необходимост и използване на гонадотропин. Един стероиден цикъл с параболан обикновено трае 4-8 седмици (в зависимост от целта на атлета). Това времетраене е достатъчно за постигане на максимален ефект, като същевременно се избягват неприятни странични ефекти. Употреба на големи дози няма да донесе по-голям ефект, а само рискът от странични ефекти ще се увеличи с няколко пъти.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×