Trenacet 10amp/100mg GEP Trenbolone Acetate

Код на продукта: 10 ампули 1ml/100mg
Наличност: В наличност

Trenacet - Тренболон Ацетат 10 ампули от GEP

Trenacet - анаболен и андрогенен стероид с бързо действие след приложение. Както негови колеги от други производители, този стероид се използва предимно в спортната практика. Той може да се използва ефективно не само за спортисти от бодибилдинга, но и в много други дисциплини.
 

Описание Trenacet (тренболон ацетат)

Първоначално параболана е имал широко приложение във ветеринарната практика, където се използва за повишаване на апетита и увеличаване на теглото на животните. Впоследствие, неговите се изработват различни естери, включително ацетата и започват да се използва в спорта като допинг вещества. Тези активни съставки днес са много популярни сред опитните спортисти, които искат да се максимизира развитието на физическата годност.
Ефектите на Trenacet GEP придават множество подобрения. Приложението на лекарството може да осигури високо качество на мускулния растеж, увеличаване на твърдостта на мускулите, увеличаване на силата и издръжливоста в кратък период от време. При приложение на Trenacet нивата на IGF стават по-високи (инсулино-подобен растежен фактор), като се намалява нивото на кортизол, засилват се процесите на изгаряне на мазнини и дори повишава либидото / сексуалната активност. Действието на Trenacet GEP се осеща още в началото на цикъла. Той започва да придава ефекти още след първата инжекция.
Важно е да се разбере, че последиците от злоупотреба със стероиди може да бъде изместена към странични ефекти и аномалии причинени от андроген и прогестогенов характер.
Използването на параболан не се препоръчва за жени, тъй като е с висока андрогенна активност с 200% по висока от тестостерон (за справка - неговата анаболна активност е 400% от тестостерон). Атлетки, които решат да го използват съществува голяма вероятност от сблъсък с маскулинизация (развитие на мъжките функции при жените, включително повишено окосмяване по тялото и задълбочаване на гласа).
Съдейки от прегледите, Trenacet GEP е качествен анаболен стероид, в резултат на висококачествената фармацевтична компания GEP, която има значителна популярност заради доброто си качество на продукция.
 

Trenbolone Acetate GEP : Приложение

Този стероид е  със силни анаболни андрогенни ефекти, предназначен за използване от спортисти с подходящо ниво на обучение. С други думи, той се препоръчва най-вече за опитни спортисти, които са запознати със стероидните продукти. За начинаещите се препоръчват по леки стероиди, по-специално въз основа на тестостерон пропионат, туринабол или болденон.
Известно е, че приложението на Trenacet може ефективно да се проведе и индивидуално, защото тренболон се смята за стероид, който може да даде видимо подобрение, дори когато се използва солово. Все пак, ако се стремите към по-големи ефекти по-добре е да го комбинирате с други анаболни стероиди.
В зависимост от резултатите, които искате да постигнете Тренболон ацетат може ефективно да се комбинира с много стероиди като: метандростенолон, естери на тестостерон, станозолол, както и много други локални стероиди в спортната практика. Някои акорди са по-предпочитани за бързо покачване на мускулна маса (например тестостерон естер с дълго действие или Сустанон), за да се увеличи силата и покачването на чисти мускули (тестостерон пропионат), а третият – за релеф (стромба).
За мъжете, препоръчваната доза е от порядъка на 50-100 Trenacet (100) мг през ден. Тъй като активната състава има бърза активност, но е с много кратка продължителност на действие, инжектирането трябва да се извършва при висока честота (като правило, се инжектира през ден). Продължителността на цикъла се регулира индивидуално, но средното е около 6-8 седмици.
Имайте предвид, че по-дълъг стероиден цикъл може да бъде свързан с повишен риск от странични ефекти, които е изпълнен с последици. Терапия след цикъла е задължителна!
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×