Testover E 10ml/250mg Vermodje Moldova Testosteron Enantat

Testover E 10ml/250mg Vermodje Moldova


Testover Е (5 ампули 250 mg / мл) - е стероид базиран на дългодействащ тестостерон (тестостерон енантат), широко използвани в рамките на спортната практика. Тези инжекции са сред най-търсените от спортисти, които искат да постигнат бърз набор на мускулна маса и подобряване на спортните постижения, особено популярна са в дисциплините като вдигане на тежести, културизъм, лека атлетика и т.н.
Според свойствата Testover Е е мощен стероид, който може да се потвърди по рейтинга на многото купувачи. Той има силна андрогенна и анаболна активност. Той започва да работи след прилагане на инжекцията около 15 дни. Обикновено той се използва с честота 1-2 пъти на седмица (т.е. седмичната доза е разделена на 2 дози на равно разстояние като дни), което е добра новина за спортисти, които поради една или друга причина непонасят чести инжекции.

Testover E от Vermodje SRL (Молдова)

Първият подобен продукт на базата на същото активно вещество (тестостерон енантат) е бил на разположение за покупка през втората половина на миналия век. Той, както и други тестостеронни средства, първоначално са издадени само за медицински цели, но много бързо се качиха в профила на спортистите и поради невероятните им свойства в областта на спорта получиха широка известност.
Няма нищо изненадващо в това, че Testover E и много от неговите колеги от други производители в днешно време са считани за едни от най-добрите стероиди за употреба от атлети (тестостерон енантат - това е чудесен избор за един спортист, който има стремеж към максимални резултати ). Ефектът на лекарството може бързо да осигури набор от мускулната маса, увеличаване на издръжливостта, характеристики на сила. Напомпването по време на тренировка ще допринесе за укрепване на скелетната система и подобряване на функцията на ставите и ставните връзки. Също така сред подобренията често се наблюдават: повишен апетит, подобрена жизненост и дори повишаване на либидото.
Testover E от Vermodje - това е мощен андрогенен стероид, така че е препоръчително да се прилага предимно за спортисти от силния пол. Атлетки, използващи такива висококачествени спортни стимуланти, излагат себе си на риск от симптоми на маскулинизация (развитие на мъжките черти при жените), които могат да имат последици не само за външния вид, но и за цялостното им здраве.
По мнението на мъжете, Testover E рядко причинява странични ефекти, най-малко, ако се спазват препоръките за приложение. Този анаболен стероид може да доведе до силно намаляване на собственото производство на тестостерон. След завършване на цикъла е задължително да се направи след стероидна терапия.
След закупуване на ампули Testover E Vermodje (Молдова) трябва да се съхранява при температура не по-висока от стаината. Да се държи на сухо и тъмно място, извън обсега на деца и домашни животни (за тяхната безопасност).
 
  

Употреба на Testover E

Тестостеронът енантат, на което се основава стероида Testover е един от най-популярните тестостеронови естери в страните от ОНД, Европа и Азия. Ако говорим конкретно за Testover E, използването му от спортисти редовно се извършва при стероидни цикли замаса, като се използва както индивидуално така и в комбинация с друг анаболен и андрогенен стероид. Той може да се комбинира ефективно с станозолол, метандростенолон, нандролон, анадрол, и почти всеки друг стероид, в зависимост от целите и предпочитанията на спортиста.
Един от класическите стероидни цикли се счита комбинацията от Testover E и Метандростенолон (Dianoged) и нандролон деканоат (Decadurin). Този ефективен цикъл е за набор на мускулна маса, укрепване на организма и развитието на производителността на енергия.
Дозата на Testover E се определя индивидуално в зависимост от личните предпочитания опита и нивото на спортиста. Като цяло, най-използваните дози са от порядъка на 250-500 (750) мг на седмица, смятат се за ефективни и сравнително безопасни за повечето мъже. За професионалистите, разбира се, дозата може да се увеличи, но само ако са добре запознати с този медикамент и имат конкретен опит.
В края на цикъла след стероидната терапия е задължителна, за да се избегнат странични ефекти. Обикновено се използват или тамоксифен или еквивалентен кломифен цитрат. Тези лекарства помагат за увеличаване на естествения тестостерон и са ефективни антиестрогени (естроген рецепторни блокери). В действителност, може да се приложи и Proviron (местеролон).
Ако искате да използвате Testover E, но имате още неизяснени въпроси, не забравяйте да посетите нашия форум. Опитни специалисти и ветерани в спорта ще отговорят на вашите проблеми.
 

Ампули Testover E: Поръчка на добра цена

В нашия магазин за проектиран за българските спортисти могат да се купят много спортни стимуланти от известни производители. Тук ще намерите разнообразие от стероиди, включително и ампулния Testover E от Vermodje, както и много други антиестрогенни вещества. Закупуването от нас е надежден процес и по този начин доставката е бърза и изгодна.
Следва да подчертае, че цена Testover E - това е най-изгодната оферта. Ние предлагаме достъпни цени на всички стероиди и осигуряваме възможност да се спести значително при покупка. В сайта също така съществува система за отстъпки, която дава бонуси под формата на отстъпки и подаръци за покупки над определена сума (подробности могат да бъдат намерени в "Често задавани въпроси").
Също така е важно, че поръчката на Testover от Bulsteroid.com е свободна и безопасна. Всеки може да си купи желания медикамент без да се налага да се притеснява за сигурността на личната си анонимност. И всичко това, защото сайта е защитен от цялостна система за защита. Важно е, че лична информация при трети лица, никога няма да попадне!
Тук ще намерите възможно най-доброто обслужване в страната, а също така добро отношение, скорост и удобство. Цялата важна информация, необходима за купувачи, е свободна да се проучи, като по-специално, има подробни описания за всички стероиди и препоръки за тяхното използване.
Тук можете да си купите Testover E в приемливо за вас време. Поръчките се обработват в най-кратко срокове. Преди да изпратим нашите продукти те са внимателно опаковани, за да се гарантира безопасност и конфиденциалност.
Като цяло, избора Bulsteroid.com, може да ви предпази от различни потенциални рискове, като загуба на време и пари!
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×