Testosterone Enanthate 10ml/200mg Lyka Labs

Testosterone Enanthate 10ml/200mg Lyka Labs


Име: Testen
Производител: Lyka Labs (Индия)
Активно вещество: Тестостерон енантат
Концентрация: 250 мг / мл.
Testen 250 - екзогенна форма на мъжкия полов хормон тестостерон в удължена (дългодействаща) форма. Полу животът (време за полуразпад) на лекарството е средно 7 дни. Testen 250 (енантат) има еднакви андрогенни и анаболни свойства, които са характерни за собственния ни тестостерон. Трябва да се има в предвид, че това лекарство ароматизира (възбужда женския полов хормон – естрадиол.
 

TESTEN-250

Високите нива на естрадиол в кръвта са причината за всички странични ефекти на лекарството, вариращи от високо кръвно налягане и задържане на течност, гинекомастия и проблемите с либидото. Ето защо приема на лекарството трябва да се придружава с прием на инхибитор на ароматаза (анастрозол) в съответната дозировка.
 

Ефекти от Тестостерон Енантат Lyka Labs

Повишен синтез на протеини, което допринася за значително ускоряване на растежа на мускулна маса и сила.
Повишаване на либидото.
Ускоряване на възстановяването на мускулите.
Положителното въздействие върху ставите поради задръжката на течности в ставната капсула.
 

 
Как да приемате Testen 250

Ако започвате първия си стероиден цикъл вашата доза трябва да е от 250 мг Testen за една седмица, само така може да се провери реакцията на организма към лекарството. След завършване на цикъла се нуждаете от терапия след цикъл (РСТ), която трябва да бъде придружена от надзор на нивото на половите хормони в кръвта – използват се анти-естрогени (кломифен цитрат).
 
По-подробна информация за Testen и неговите странични ефекти, предимства и недостатъци, можете да прочетете темата за тестостерон енантат.
 

Коментари Testen-250

Всички мнения на Testen-250 са положителни, тъй като това лекарство е напълно идентично с нашия собствен хормон тестостерон, и следователно много толерантно отговаря на нашето тяло. Негативните ефекти при приема на тестостерон енантат от Lyka Labs могат да се наблюдават при употребата на лекарството неправилно.
Както се споменава в коментарите за Testen-250 лекарството в доза от 250 мг / седмица е идеалното решение за първият стероиден цикъл на начинаещи. Освен това, наличието на тестостерон в почти всеки стероиден цикъл е необходимо.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×