Testosterona C 5amp/200mg Bakan Pharma

Код на продукта: 5 ампули 1ml/200mg
Наличност: В наличност
Testosterona С е стероид с анаболен и андрогенен ефект, в който е активното вещество тестостерон ципионат - най-дългия тестостеронов естер (енантат е с 1 атом по-малък). Честата причина поради, която купуват тестостерон ципионат е ниската честота на инжектиране  (1-2 пъти в 7-10 дни) и бавната абсорбция в кръвния поток, което осигурява високи нива на тестостерон в продължение на повече от две седмици. Обикновено за индивидуален прием, по-често се използва енантат, докато Testosterone C е предпочитан избор за комбинирани цикли с други стероиди. Основният недостатък на този стероид е неговата андрогенна активност и склонност към ароматизатор.

 
Ефекти от Testosterone Cypionate

Отличен ефект от покачване на мускулна маса и много голяма сила, но както всички тестостеронови естери той задържа вода в организма. Ципионатът повишава апетита, ускорява метаболизма и регенеративните процеси.

Цикъл с Testosterone Cypionate - КАК ДА ПРИЕМАТЕ Testosterona C от BALKAN PHARMA?

Цикълът с тестостерон ципионат обикновено продължава от 6 до 10 седмици, като инжекции се прилагат 1-2 пъти на всеки 7-10 дни, до общ обем от 500-750 мг. Преобразуването на естроген се потиска с анастрозол. Антиестрогенната терапия, трябва да се започне в рамките на 2-3 седмици след последната инжекция, използвайте Кломифен или Тамоксифен. А при дълги стероидни цикли или високи дози използвайте гонадотропин.

Коментари за Testosterone Cypionate от БАЛКАН ФАРМА

Тези спортисти, които са използвали Testosterona C и E от Balkan Pharma, свидетелстват, че действията на тези лекарства са малко по-различни, но като цяло те са използвани най-често за мускулна маса и увеличаване на силата, въпреки че след кая на цикъла има лек спад и в двата показателя (особено когато са се използвали високи дози). В допълнение, ципионат от Balkan Pharma може да се провери за оригиналност в официалния сайт на производителя.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×