Testosteron Propionat 5amp/50mg Farmak Ukraina

Код на продукта: 5 ампули 50mg/ml
Наличност: В наличност

Testosteron Propionat 5amp/50mg Farmak Ukraina

Тестостеронът пропионат, произведен от компанията "Farmak" Украйна е последният тест в бодибилдинга и вдигане на тежести стероид, който е с отлична андрогенна и анаболна активност.
 Използването на инжекции тестостерон пропионат предоставят на спортисти ефективно увеличаване на качеството на маса, изгаряне на мазнините, повишаване на спортните постижения и сексуалното желание. Също така помага за намаляване на риска от развитие на коронарно сърдечно заболяване.
 Активното вещество е молекула на естествен тестостерон, който се комбинира с етерна верига пропионат. Целта на тази промяна е да се разшири тестостерона за известно време, тъй като самият той действа в кръвта за кратко време.
Представляваното допинг вещество е близо до естествения хормон. Стероидът ароматизира и се превръща в естроген, като намалява нивото на производство на естествен тестостерон. Анаболната и андрогенна активност на лекарството е равен на единица.
 Що се отнася до използването на тестостерон пропионат инжекции най-често е в медицината. Днес лекарство не е толкова широко използвано лекарство, но от известно време се използва, за да третира рак на гърдата при жени. Използването на Тестостерон от Фармак дори в най-ниската доза при жените може да предизвика нежелани реакции. А именно, експресията на мъжките полови характеристики, и маскулинизация. В тази връзка, жени атлети, които искат да приемат стероиди по-добре да се организират към стероидни цикли с по-малък андрогенен ефект.
 Представителите на силния пол, са склонни да използват тестостерон пропионат на украинските производители в стероидни цикли за релеф преди състезания или за наддаване на тегло. Повечето спортисти казват, че тестостерон пропионат на "Farmak" дава възможност да се покачат до 5-6 кг мускулна маса с високо качество плюс значително увеличаване на силата и изгаряне на допълнителен слой мазнини. Цена тестостерон пропионат не е ниска, но стойността на парите е напълно оправдана. Единственият му недостатък е честото му прилагане. Страничните ефекти на лекарството при изпълнение на високи дози могат да се видят само под формата на акне, прекомерно изпотяване, бърз растеж на косата. Цикълът изисква задължително приемане на антиестрогени, за да се предотврати уголемяване на гърдите при мъжете.
 

Цикъл с Farmak тестостерон пропионат

Оптималната доза за мъже е 100 мг през ден. Професионалните спортисти могат да превишават дозата като се придържат към индивидуалните характеристики и характеристиките на организма. Често начинаещи спортисти задават въпрос, как да се слага тестостерон пропионат. Дозировката на стероида според правилата трябва да се прилага 50 мг на ден.
Тестостерон пропионат може да се използва самостоятелно или в комбинация с други анаболни средства, за да се получи по-добър ефект. Основното нещо, което не трябва да се забравя е, че всеки цикъл с тестостерон пропионат изисква употреба на антиестрогени и лекарства за терапия след цикъл.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×