TestoRapid 10amp/100mg Alpha Pharma Testosteron Propionat

TestoRapid 10amp/100mg Alpha Pharma


Testo Rapid - е стероид с бързо действие и силен анаболен и андрогенен ефект. Активната съставка тук е тестостерон пропионат, която е една от най-популярните и най-ефективните тестостеронови естери, налични за закупуване днес.
Този стероид се използва основно от спортисти (за постигане на растеж на мускулите или за релеф), но може също да има и медицинска употреба. Тестостероновите инжекции редовно се предписват за нарушения при репродуктивна система в рак и други заболявания.
 

Testorapid Alpha Pharma (100 mg / мл, 10 ml): Описание

Действието на този стероид е различно по отношение на експонат подобрените. С Testorapid, спортистът може да постигне не само качествено увеличение на мускулната маса, но и за насърчаване на изгарянето на мазнините и дори засилване на тялото (сухожилията, ставите, костите и т.н.). Въпреки това, поради силните андрогенни свойства се препоръчва преди всичко само мъже. Жените, който употребяват Testorapid, се излагат на риск от маскулинизация. Това развитие и натрупването на мъжките черти при жените, като груб глас.
Propionat Alpha Pharma има по-малко задържане на вода в сравнение с препаратите на основата на дълги тестостеронови естери и осигурява по-високо качество на мускулния растеж. Резултати от приложение на Testorapid Alpha Pharma: увеличаване на издръжливостта, силата,  увеличаване на мускулната плътност, и дори повишено либидо по време на цикъла.
Той е сравнително безопасен стероид за мъжете, ако няма злоупотреба с дозировката и продължителността на прием. Странични ефекти от Тестостерон Пропионат, обикновено са лесно предотвратими или поне сведени до минимум, без да причинява сериозни последствия. Той не разполага с токсични ефекти върху черния дроб, но терапия след цикъл е задължителна.
Testorapid Alpha Pharma е добър избор за начинаещи, тъй като е сравнително безобиден като същевременно се спазват препоръките, за да се придобият изразените резултати. Също така той перфектно се съчетава (за начинаещи) с туринабол, а за напреднали параболан.
Условия за съхранение на Testostron Propionat Alpha Pharma: на сухо и тъмно място защитено от светлина и влага, защото те могат да имат отрицателно въздействие върху качеството на активната съставка; на стайната температура до 25 градуса;
 

Стероиден цикъл с Testosteron Propionat Alpha Pharma

Стероидът е в много голямо търсене сред доста спортисти. Също така Testorapid, както и негови аналози, могат да бъдат ефективно използвани като лекарство за лечение на менопаузата при мъжете, хипофункция на половите жлези, сексуална недоразвитост (да се стимулира развитието на вторични и дори първични мъжки полови белези), рак на млечните жлези, дисфункционална метрорагия и др.
Препоръчителната доза на пропинатен естер е около 100 мг с честота на използване всеки ден или през ден. Един стероиден цикъл ефективно отмена - 6-8 седмици. Най-честата употреба на на пропионате се извършва на в комбинирани стероидни цикли, а не соло, въпреки че като използван индиидуално, той е в състояние да осигури не най-малко добри резултати. Примери за комбинации: със станозолол за релеф, с туринабол или болденон за качествен мускулен разтеж с нандролон или тренболон за значително нарастване на мускулната маса.
Приложението на тестостерон пропионат има и свойте противопоказания. Това лекарство не се препоръчва за употреба при хора с рак на простатата, гинекомастия, за медицински цели трябва да се използват с повишено внимание при млади жени, както и момчетата, които не са навършили пълнолетие (отворени зони на растежа на костите).
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×