Testabol Enanthate British Dragon тестостерон енантат

Testabol Enanthate - 10 мл флакон Тестостерон Енантат от British Dragon

В сърцето си Testabol E 250 притежава най-дългия тестостеронов етер. Това е един силен анаболен стероид с активна субстанция Тестостерон Енантат. Този продукт е по-подходящ за опитни спортисти. За начинаещи, се препоръчва да започнат с по-леките видове тестостерон като наптирмер пропионат.
 
Testabol E 250 от British Dragon най-често се използва в доза от 250 до 500 мг на седмица. Тази доза придава голямо влияние върху растежа на мускулна маса и насърчаване на растежа на мускулните клетки. Тестостерон Енантат може да бъде използван солово в индивидуален цикъл така и в комбинация с други стероиди за по-голям ефект.
Соловият прием често избират спортисти, който се занимават професионално със силови спортове. Културистите използват Testabol от British Dragon извън сезона, когато трябва да се покачи солидна мускулна маса (база).
 

Тестостеронът енантат (Testabol E 250) ефекти

 
Тестостерон енантат използван правилно в стероиден цикъл може да придаде много висока ефективност, особено когато се приема с други видове анаболни лекарства.
Какви ефекти може да очакваме от тестостерон енантат:
 
1) Много бързо покачване на мускулна маса
 
2) Увеличаване на физическата сила във всички упражнения
 
3) Повишаване на активното действие на тестостерона в кръвта
 
4) Ускорен синтез на протеини и аминокиселини
 
5) Ускоряване на метаболизма, витамини, минерали, въглехидрати и мазнини
 
7) Бързо и качествено възстановяване на цялата мускулатура
 
8) Укрепване на сухожилията
 
9) Бързо заздравяване на наранявания или микротравми

 
 
Ефектите на тестостерон енантат се изразяват много бързо, вие бързо ще се постигнете напредък и потенциал в областта на спорта. За да се увеличи силата и ефективността дългия етер (Testabol 250) може да се комбинира  с метандростенолон. Дозировките тук са Testabol E 250 – 250- 500 мг седмично и Метан в доза от 40-50 мг на ден. Един от най-добрия метан е Danabol от Молдовската компания Balkan Pharma. Този стероиден цикъл е в състояние да даде невероятно огромен скок на енергийната ефективност и увеличаване на обема на мускулите. Тези два анаболни стероида се подсилват взаимно и резултата на това е огромен анаболен индекс. При този стероиден цикъл може да са налице ароматични странични ефекти, защото и двата препарата задържат вода. Това може да се предотврати чрез използване на провирон в доза 50 мг разделена на 2 равни части (сутрин и вечер). Антиестрогена ще премахне развитието на ароматаза и ще намали нивата на естроген. След цикъла ще ви е нужен кломифен за възстановяване на естественото производство на тестостерон (доза: 50 мг/ден в период 2 седмици).
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×