Stanozolol 2ml/50mg GM Pharma

Код на продукта: флакон 2мл.
Наличност: В наличност

Stanozolol 2ml/50mg GM Pharma


Винстрол, известен още като стромба представлява анаболен стероид, имащ активна съставка СТАНОЗОЛОЛ. Това съединение е производно на веществото дехидротестостерон, има добри анаболни свойства и въпреки това е доста слабо андрогенен. Това ще рече, че от него се очакват добри анаболни резултати – покачване на сила, мускулна маса, енергия, по-бързо възстановяване и прочие и съвсем малко негативни ефекти идващи от ароматизацията му.Първоначално, този продукт е бил използван за лечение на пациенти, които страдали от анемия с цел възстановяване на мускулната маса след тежки операции.
На фона на останалите анаболни стероиди на пазара, винстрола или още стромбата има сравнително по-слаб анаболен ефект. Въпреки това обаче, този стероид има добри показатели за изграждане на мускулна маса и допринася за нейното високо качество.
Stanozolol GM Pharma заедно с своето активно вещество станазолол действа малко по-различно от останалите стероиди. При него се наблюдава видим ефект на подобрен релеф, изпъкнали вени и по-тънка кожа. Употребяващите го атлети обикновено не забелязват особен ръст в килограмите, но мускулната тъкан става много по-добра. Повишаването на силата и качеството на мускулна маса без повишаване на теглото е уникален ефект, търсен от много трибойци. Хубавото при този препарат е, че той не повишава нивата на естроген, което значи, че употребяващият го атлет няма да има нужда да взима естроген блокери след края на приема му. Винстрола се предлага под формата на таблетки и под инжекционна форма. Като разлика в ефекта почти не се наблюдава.

Употреба и дозировка :

Препоръчителната средна доза за мъже е 50 до 100 мг на седмица а за жени 25-50 мг на седмица.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:



Етикети:
×
×
×
×
×
×
×