Stanover 10ml/50mg Vermodje Moldova

Код на продукта: флакон 10мл.
Наличност: В наличност

Stanover 10ml/50mg Vermodje Moldova


Винстрол, по-известен като станазолол е анаболен стероид използван от широк спектър от хора. Активният живот на станазолола е около 48 часа, той се продава както в орална така и в инжекционна форма. Стероида дава много добри анаболни резултати, значително повишаване на силата, подобряване на релефа, изцепване на мускулите, подобрява видимостта на вените и почти няма странични ефекти. Дозата, която се препоръчва за мъже е около 50-100мг на ден за мъже и  около 25-50мг на седмица за дамите.
Този анаболен стероид допринася главно за повишаване на сила, но заедно с това получавате и останалите анаболни ефекти като – засилено чувство на глад, повече енергия, много по-бързо възстановяване и прочие. Факта, че е много слабо андрогенен го прави препоръчим и за дамите, които целят по-бързи резултати и по-добър релеф.

С какво да комбинираме Stanover и в какви дози?

Както казахме, обичайната доза за мъже е 25-50мг, но в случай, че използвате инжекционната форма на винстрол. Ако сте решили да приемате таблетки, може да взимате от 35 до 75мг на ден. Съчетаването му, с други анаболни стероиди обикновено води до много по-добри резултати и в случай, че целите значително увеличение на мускулната маса – може да използвате винстрол в комбинация с тестостерин, анадрол и метан. При този цикъл се очаква драстично увеличение на мускулната маса, минимална водна задръжка и много мощ.
Ако до момента не сте издползвали анаболни стероиди, горещо Ви препоръчваме да започнете с Винстрол, защото той е стероида, който дава страхотни и бързи видими резултати и  няма да ви навреди с нищо, ако го взимате в оказаните дози.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×