Rexogin 10amp/50mg Alpha Pharma Winstrol

Rexogin 10amp/50mg Alpha Pharma


Winstrol – един великолепен продукт с голям рейтинг сред анаболните стероиди. Производителят на Rexogin е Alpha Pharma, която произвежда стероиди с огромен потенциал. Опитни спортисти и културисти разчитат точно на този продукт в подготовките си преди състезание.
 
Винстрол Alpha Pharma - осигурява надежден и бърз резултат за придобиване на значително увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта. Най-важната част при използването на този анаболен стероид е диетата. Ако използвате този продукт правилно с необходимия спортен режим можете да получите зашеметяващ ефект, но най-важното нещо е да го запазите за дълго време.

 
Rexogin описание и приложение:

 
Инжекционен станозолол - трябва да се поставя през ден в доза от 50 милиграма, или всеки ден, но в доза двайсет и пет милиграма. Най минималната допустима доза, е използването на лекарството при 50 мг два пъти на седемица. Един стероиден цикъл с Rexogin продължава от шест до девет седмици. Ако добавите в комбинация и някой тестостеронен естер може да получите повишаване на мускулната маса до 10 килограма.
 
Лекарството бързо активира генетичния апарат на мускулните клетки. В резултат на синтеза на РНК и ДНК, и протеини, които активират метаболитни процеси за натрупване на протеин в мускулните клетки.
 
Rexogin от Alpha Pharma е най-често комбиниран с: Сустанон, Тестостерон Пропионат, Метандростенолон и Примоболан.
 
Винстролът е много популярен сред атлетите, защото не придава странични ефекти върху организма на спортиста. Не е токсичен за черния дроб, не допринася за повишаване на кръвното налягане нито появи на гинекомастия. Цената му е висока, но в резулат на това със сигурност ще получите желания ефект като суха мускулна маса, подобрение в производителността, сила и физическа издръжливост.
 

Странични ефекти от Rexogin Alpha Pharma

Единственният недостатък от приложението на Винстрол Алфа Фарма е, че влияе негативно на простата. За тази цел може да приемате хранителната добавка Сал Палмето, която нутрализира този страничен ефект. При жените страничните ефекти са редки.
 
Продуктът да не се използва при хора с изразени нарушения във функционирането на ендокринната сърдечно-съдовата система, с различни злокачествени тумори или особено с бъбречна недостатъчност.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×