Propiolic 10ml/100mg GEP

Код на продукта: 10ml флакон
Наличност: В наличност

Propiolic 10ml/100mg GEP

Propiolic (100 мг / мл, 10 мл) – крато действащ стероид тестостерон, произведен от фармацевтична компания GEP. Той се характеризира с бързо действие след нанасяне и има силен анаболен и андрогенен ефект. В спорта той се използва като допинг средство за увеличаване на мускулната маса и подобряване на спортните постижения.
 

Propiolic: описание на продукта

Както действието на тестостерон пропионат вещество за дълъг период от време и е добре известно на много спортисти. Това е една от първите тестостероновите естери въведени на пазара, и в същото време, един от най-често срещаните. Дори и след десет години от неговото начало, той не губи значение, но вместо това стана още по-популярен.
Според свойствата Propiolic с активното вещество тестостерон пропионат е анаболнен андрогенен стероид (индекс в двете дейности е 100% от ендогенен тестостерон). След инжектирането, действа бързо, но не за дълго (2-3 дни), така че въвеждането му се препоръчва всеки ден или през ден.

Тестостерон Пропионат GEP осигурява изразен ефект, включващ множество подобрения за спорта:

• Мускулен растеж с високо качество;
• Повишена издръжливост;
• Повишена производителност на енергия;
• Повишаване на плътността на мускулите;
• Увеличаване на мускулното възстановяване;
• Повишено либидо.

Може ли Propiolic GEP да се препоръча на начинаещи? Да! Той е универсален стероид, способен да предостави добри резултати с нисък риск от странични ефекти, независимо от нивото на спортиста. На теория той може дори да се използва от жени атлети, но само в намалени дози, в сравнение с мъжете, в противен случай може да се стигне до вирилизация.
Много мнения за Propiolic го описват като отличен продукт на GEP, включително това се дължи на факта, че страничните ефекти от приема му са редки. Ако не се нарушават общите препоръки, андрогенни и естрогенни странични ефекти са елиминирани. Но рискът от появата им все още остава, така че не предприемайте прекомерни дози или прекалено дълго използване.
Също така вероятно е намаляването на естествения тестостерон, така че терапия след цикъл е задължителна.
Препоръчителни условия за съхранение на Testosteron Propionat GEP: да се съхранява извън обсега на светлина и влага, на места недостъпни за деца и домашни любимци.

Как се използва Testosteron Propionat GEP?

Това лекарство е тестостерон, който може да се използва ефективно не само за спорт, но и с медицинска цел. Фактът, че тестостерон пропионат първоначално е разработен за използване в медицината. Ако говорим само за спорта, цикъл с Propiolic често се прилага в комбинация с други анаболни стероиди. Комбинацията му върви добре с почти всеки друг стероид като метан, параболан, болденон, стромба.
За начинаещите спортисти един добър избор е съвместен прием с Туринабол. Това е сравнително безопасна комбинация, в същото време с много силен анаболен ефект. Ощя в началните етапи на практика се появява висок мускулен растеж, повишаване на тонуса и спортните постижения.
Употреба на Propiolic GEP заедно с станозолол, от своя страна, е популярна комбинация за релеф. И двете форми проявяват ефект от изгаряне на мазнини. Съответно препоръчителната доза е от около 100 мг през ден и около 30-50 мг дневно.
Като цяло, при индивидуален цикъл с тестостерон пропионат препоръчителната доза е 100 мг на всеки два или три дни. Такава доза обикновено е достатъчна за появяването на пълния набор от действия и не е свързана с повишен риск от странични действия. Как се прилага Propiolic при жени? Главно в умерено доза не надвишаваща 25-50 (100) мг на всеки 5-7 дни.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×