Primover 10ml/100mg Vermodje Moldova

Код на продукта: 10ml 100мг
Наличност: В наличност

Primover - Примоболан 10 мл флакон от Вермодже Молдова


Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-безвредният от тях. Примоболан се разпространява в инжекционна и в орална форма. Той има свойството да взаимодейства със специалният ензим ароматаза и е направен така, че да не образува НИКАКЪВ естроген. Точно този негов плюс го прави предпочитан стероид както от напреднали атлети, така и от начинаещи. Инжекционната форма на стероида се усвоява по-добре и дава по-бързи резултати, но въпреки това, на фона на всички стероиди Примоболан има сравнително дълъг полуживот – около 10 дни. Това е стероид, който може да се използва както за покачване на ЧИСТА мускулна маса, така и за изчистване на излишните мазнини от организма. Примоболан работи ефективно срещу сковаността в мускулите, подобрява тяхното механично действие и допринася за ВИДИМ растеж и покачване на чиста мускулна маса. Той не задържа течности в организма, така че може да сте сигурни, че всеки качен килограм ще бъде само и единствено чиста мускулна маса. Primover Vermodje е препарат, който НЕ вреди на черният дроб, за разлика от повечето стероиди. Освен всички тези положителни качества, примоболан ще ви даде огромна сила, ще подобри тренировките ви и ще ви помогне да се възстановявате много по-бързо.

Странични ефекти Primover

При нормални дози (които за този препарат са от 300 до 500 мг на седмица), странични ефекти НЕ се наблюдават. В случай обаче, че се злоупотреби и примоболан бива приеман в много високи дози е възможно да възникнат проблеми с бъбреците или някои от типичните странични ефекти на стероидите като агресия, депресия, нежелано окосмяване, прекомерен растеж на костите и тн.

С какво може да се комбинира Primover Vermodje

Примоболан е сравнително мек стероид, което загатва, че може да бъде използван и в комбинация с други стероиди. Ако смятате, че сте напреднал и сте наясно с действието му, може да го съчетаете и с орални стероиди, което ще ускори мускулният растеж или изчистването на мазнини. Примоболан може да бъде ефективно комбиниран с : Primover е препарата, който ще ви даде желаните резултати за кратко време. Ако не сте използвали стероиди до момента – това е стероида за вас! Все пак е добре да се консултирате с лекар, който ще ви каже в какви дози би било най-добре да го приемате.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×