Parabolin Alpha Pharma Тренболон Хекса

Parabolin - Тренболон хексахидробензилкарбонат от Alpha Pharma 5 ампули по 1,5 милилитра

Parabolin от производителя Alpha Pharma е мощен андрогенен и анаболен стероид. В допълнение, забележителното при продукта е, че не предизвиква появата на ароматизация и притежава дълъг период на активност в организма, както и разнообразие от положителни ефекти върху тялото на един спортист. Най-честата употреба на Parabolin е от спортисти (културисти, силови атлети, както и представители на други спортове). Какви са ефектите на лекарството?  На първо място той придава значителен ефект от покачване на мускулна маса, както и редица второстепенни положителни ефекти. Продукта често се използва и в медицината за лечение на мускулна дистрофия или за развиване на вторични мъжки полови белези.
 

Parabolin: кратко описание

Активната съставка на Parabolin произведен от Индийската фармацевтична компания Alpha Pharma е Trenbolone Hexahydrobenzylcarbonate – той е подобрен на молекулата на нандролон, но е прикрепен съответния естер (Hexahydrobenzylcarbonate). Тази модификация осигурява силата и продължителността на лекарствените ефекти върху тялото. Що се отнася до анаболния ефект на лекарството, та той е четири пъти по-висок от този на тестостерон.
Активната съставка на лекарството започва да действа много бързо и остава активна в тялото в продължение на около две седмици. Това е един много важен момент, защото периода на активност определя необходимата честота на инжектиране. В допълнение, както бе споменато по-горе, Parabolin има редица полезни свойства, които са важни в рамките на спортните дейности, както и извън тях.
 
• Изграждане на висококачествена мускулна маса
• Повишаване на мускулната енергия и общия тонус;
• Мощен ефект от изгаряне на мазнини, който се проявява чрез увеличаване на производството на хормон на растежа;
• Увеличаване на IGF-1;
• Намалени нива на кортизол, повишаване на сексуалната активност.

 
Използването на продукта се препоръчва само за мъжката половина от спортистите, като за женското тяло тренболон е опасен поради поява на странични ефекти, свързани с маскулинизация.
Важно е да се обърне специално внимание на съхранението на ампулите.
За да не губи продукта свойствата си спазвайте няколко важни правила:
 
• Съхранявайте кутията с ампулите на сухо място, далеч от слънчева светлина или изкуствено силно осветление;
• Дръжте ампулите далеч от достъпа на деца и домашни любимци, за собствената им безопасност.

 

 
Как да използвате Parabolin от Alpha Pharma

Както бе споменато по-рано, този стероид се използва най-често за спортни цели, за да се подобри производителността и да се увеличи мускулната маса. Приемът на лекарството може да бъде солов, така и в комбинирана форма, но втората версия е много по-честа, защото по този начин се увеличава ефективността на лекарството.
Как да приемате Parabolin и, с какво лекарство е най-добре се комбинира?
За увеличаване на силовата издръжливост параболан се използва в комбинация от: Тестостерон Пропионат или Винстрол. За увеличане на мускулната маса: Анадрол, Метандростенолон, Тестостерон Енантат или Сустанон.
 
Като една от най-ефективните и добри комбинации си остава Тренболон + Стромба: Дозиране – Parabolin от 100 до 300 мг на седмица, станозолол - около 50 мг на ден. С цел да се повиши ефективността на процеса, можете да включите и Кленбутерол, а за да се сведат до минимум отрицателните странични ефекти комбинацията използвайте провирон.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×