Parabolin 10amp/200mg Nas Pharma

Parabolin 10amp/200mg Nas Pharma


На фона на всички анаболни стероиди, Параболан може да се класифицира като сравнително „млад” или „нов” стеройд. За пръв път той е бил създаден през 1980 година и започнал да се разпространява под формата на ампули по 1,5мл по една в опаковка. Всяка ампула параболан или както е познат – тренболон съдържа по 76мг от активното вещество. Тренболон или Параболан е анаболен стероид, който до голяма степен си прилича с Дека Дураболина. Интересното е, че при направени анти допинг тестове, трудно може да се различи дали атлета е ползвал Параболан или Дека.

Какво е действието на Parabolin Nas Pharma?

Parabolin представлява един страхотен анаболен стероид, особено ако сте в период на покачване на килограми. Той има висока андрогенност и високо анаболно действие. Анаболният стероид Параболан държи мускулите сухи, допринася за тяхната огромна твърдост, придава им по-завършен вид и повишава обема. При приема на този препарат обикновено не се наблюдава бърз прираст на килограмите, защото той не задържа вода в организма. За сметка на това обаче, покачените килограми ще представляват качествена мускулатура, лишена от всякакви излишни мазнини или вода. Освен в основен период, когато атлета качва килограми, параболан може да бъде използван и за изчистване на излишните мазнини.

Дозировка, инжектиране, милиграми

Този стероид, има продължителност на живота в организма на атлета между 2 и 4 дни. Повечето трениращи и използващи този препарат го инжектират 2 пъти на седмица. Доказано е, че добри резултати се постигат при използването на  1 ампула Parabolin Nas Pharma на всеки 2-3 дни. Параболан е стероид, които ако бъде използван в правилните дози и НЕ повече от 8 седмици не би трябвало да доведе до така нежеланите странични ефекти на повечето стероиди, като косопад, гинекомастия, мазна кожа, акне и прочие. Ако решите да правите по-дълъг цикъл е добре да се консултирате с лекар или да си вземете препарати, които ще стимулират тестостероновата продукция.

Комбиниране с други препарати

Параболан ефективно може да бъде комбиниран с 50мг Винстрол или Тестостерон пропионат на всеки два дни. В случай, че се цели оптимално покачване на мускулна маса е добре в цикъла с Параболан да се добавят и 30милиграма Метандростенолон на ден. Ако целите дори по-добри резултати може да добавите и 25милиграма Анавар на ден. Това обикновено е типичният цикъл, които използват атлетите, които искат да преминат в по-горна категория.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×