NORMA HELLAS Greece 2ml 1ml/100mg

Код на продукта: 1 ампула 2мл.
Наличност: В наличност

Гръцки аптечен Нандролон Деканоат 2мл / 100 мг Norma Hellas

Дека дураболин е анаболен стероид имащ активно вещество нандролон деканоат. Разработен е през 20 век и в началото се е използвал при лечение на болести като спин и други, които от своя страна не дават възможност на болният да покачи килограми. На фона на всички стероиди, дека дураболин е доста ‘мек’. Използван в правилните дози, той почти не ароматизира и за разлика от тестостерона в последствие не се превръща в естроген. Точно затова е предпочитан от повечето атлети и бодибилдъри.

Deca на Norma е стероид под инжекционна форма. Той се инжектира веднъж седмично в мускул. Обикновено, за разлика от другите стероиди той е малко по-бавен. Видими резултати се наблюдават 2-3 седмици след първата инжекция. Чрез използването на дека дурабоилн се постига значително покачване на мускулна маса, при това качествена мускулна маса, която в последствие се запазва почти напълно. Друг плюс на този анаболен стероид е, че той не е опасен за черният дроб и другото нещо е, че той просто работи. Тестван е на хора от всякакви възрасти и всички наблюдават драстичен прираст на мускулна маса, повече сила и енергия и по-бързо възстановяване.  Дека дураболин се взима в дози между 200 и 600мг на седмица.
Минусите на препарата са стандартните за всички стероиди.  При по-високи дози може да доведе до гадене, повръщане, прекомерна агресия, гинекомастия, загуба на апетит, проблеми с кожата и прочие. На фона на всички стероиди, Гръцката дека е може би стероида, с които трябва да започне един новак с препаратите, защото ще усети положителните ефекти, а минусите може дори да не се прояват.

 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×