Nandrolone Phenylpropionate 10ml/100mg Lyka Labs

Nandrolone Phenylpropionate 10ml/100mg Lyka Labs

Dubolin 100 - анаболен стероид, произведен от Lyka Labs (Индия). Според свойствата си е мощен анаболен стероид с умерени в сравнение с тестостерона андрогенни свойства. Валидността на средната му продължителност е около 2-4 дни след инжектирането. За това е необходимо да се прилага често, всеки ден или на всеки 3-ти ден.
 

Описание Dubolin 100 (нандролон фенилпропионат)

Активната съставка на лекарството от много време е добре позната на много спортисти. Първите съвременни аналози на Dubolin 100 са влезли в продажба от преди повече от четиридесет години. За появата на стероида нандролон е отговорна компания Organon, която го пусна за медицинска употреба.
Веригата на фенилпропионат е приблизително два пъти по-кратка от деканоат, при което веществото влиза в кръвния поток бързо, но има по-кратко време на излагане. Описвайки ефекта на Dubolin 100  е важно да се отбележи, че той се проявява в множество подобрения. Инжектирането на стероида придава насърчаване на качествен растеж на мускули, повишаване производителността, издръжливост и качественно възстановяване. Сред подобренията също се нареждат и: укрепване на скелетната система, подобряване на функцията на сухожилията и ставите, премахване на болки в ставите, и дори засилване на имунната система на организма.
Ако говорим за страничните ефекти, рискът от това е незначителен. Ситуацията може да се промени, когато стероида се изполва с злоупотреба (голяма дозировка, твърде често и дълго приложение).
Използването на Dubolin 100 може да доведе до странични ефекти от андрогенен и прогестагенен характер (акне, мазна кожа, окосмяване по тялото, намаляване на тестостерона, либидото, дори и гинекомастия при мъже), докато усложнения, дължащи се на ароматизация, едва ли се усещат. В края на цикъла е задължителна терапия след цикъл, за да се възстанови естественото производство на тестостерон.
Много мнения за Нандролон Фенилпропионат са го описали като ефективен и относително безвреден за използване стероид. Твърденията, показват, че инжектирането на лекарството осигурява резултати още в първите дни след приема (48 часа). Ако обобщим мненията, почти всички от тях са положителни, което е доказателство за качеството.
Условия за съхранение препоръчани за Dubolin 100 Lyka Labs (10 ml): флаконът трябва да се съхраняват при температура не по-висока от 25 градуса в напълно тъмно и сухо място; като предпазна мярка трябва да бъде надеждно скрит от деца и домашни любимци, за да се гарантира тяхната сигурност.
 

Инструкция за прием на Lyka Labs Dubolin 100

За употреба в спорта този стероид се препоръчва предимно за мъже. Нещо повече, той е много подходящ за начинаещите, които още неса запознати със спортната фармакология. Независимо от това, жените също могат да си позволят да използват Dubolin 100 като допинг средство. Дозата за жените трябва да е в малки дози - около 50-100 мг на всеки три дни. Прекалена доза или честота на използване ще бъде свързана с повишен риск от маскулинизация, така че не ви съветваме.
За мъжете, препоръчителната дозировка Dubolin 100 да не е по-висока от около 100-200 мг през ден или на всеки трети ден. Продължителността на цикъла е променлив индикатор, който може да се изчисли по - целите, нивото и опит на спортиста. Като цяло, времето за прилагане на този стероид трае около 6-8 седмици общо.
Комбиниран прием може да се осъществи с почти всички анаболни стероиди (да се избягва прием с Тренболонови естери). Ефективни връзки могат да бъдат разграничени в комбинация с тестостерон пропионат, който се смята за класика. Този цикъл ще осигури покачване на качествена мускулна маса и ще увеличи темповете на сила и укрепване на организма.
Също така много добре се комбинира и с туринабол, метан, станозолол, или например болденон, в зависимост от преследваните цели.

 
Поръчка на Dubolin 100 от Lyka Labs

В онлайн магазина Bulsteroid качествени спортни стероиди са на разположение в широк диапазон. Всички продукти, вариращи от анаболни стероиди, пептиди и анти естрогени могат да бъдат поръчани до всяка точка на Република България. Ние предлагаме възможно най-доброто обслужване към всеки заинтересован спортист. Тук можете да си купите Dubolin 100 надеждно, като същевременно се запази вашата анонимност. В нашия онлайн магазин е инсталирана цялостна система за сигурност, която предпазва от изтичане на информация. Всички фармацевтични продукти получаваме само от сигурни източници. Ние работим само с надеждни доставчици, които сътрудничат с производителите, или работят с самите фабрики.
В общи линии, от тук може да поръчате бързо и надеждно Dubolin (100 mg / мл, 10 мл), което се потвърждава от многобройните коментари. Като наш клиент, можете да се предпазите от много потенциални рискове, както и да спестите ценно свободно време!
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×