Nandrolone Decanoate 2ml/100mg Gm Pharma

Nandrolone Decanoate 2ml/100mg Gm Pharma


Говорейки за анаболни стероиди, няма как да не споменем и така известният стероид – дека дураболин. Този анаболен стероид е може би един от най-използваните стероиди имащ активно вещество Нандролон. Нандролон от своя страна е доста сходен с тестостерона, но при него андрогенните свойства са доста по-слабо изразени, което прави дека дураболина предпочитан от повечето хора, защото дава добри резултати без да има почти никакви негативни ефекти върху здравето на атлета.  Известен и доста важен е факта, че веществото нандролон не се разлага в някакъв по-силен метаболит, което обикновено е проблема при тестостерона. Точно това допринася за липсата на странични ефекти като омазнена кожа, прекомерно окосмяване,  оплешивяване, гинекомастия и други. Разбира се, в случай, че приемате дека дураболин в нормалните дози. Превишаване на дозите не е препоръчително и може да доведе до някой от тези странични ефекти, особено ако имате предразположеност към него. При ползването на дека дураболин водна задръжка почти няма. Ако все пак наблюдавате лека такава – може да използвате Провирон или Нолвадекс  за да я понижите значително.

Дозировка и цикли

Дека Дураболин е стероид, който е препоръчително да се използва за по-дълги цикли в порядъка на 8 до 12 седмици. Той гарантира сравнително бавен (на фона на всички останали стероиди), но доста продуктивен мускулен растеж. Въпреки дългата си активност, препарата се инжектира от един от два пъти на седмица а дозата за мъже е от 300 до 600 мг на седмица.
Дека дураболин може да се използва и от дамите, като средната доза за седмица е около 50мг. Важно нещо, което трябва да се отбележи е, че дека дураболин крие риск от вирилизация (поява на вторични мъжки полови белези), така че дамите трябва да бъдат внимателни.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×