Nandrolone Decanoate 10ml/200mg Lyka Labs

Nandrolone Decanoate 10ml/200mg Lyka Labs


Всички "напреднали" спортисти им е известни веществото наречено "нандролон деканоат", като в този случаи Lyka Labs Libol. Нандролон ефект може да се сравнява с този на тестостерон, обаче различията се определят от неговата уникалност. Още от времето на Съветския съюз нандролон се използват за медицински цели. Дори и днес той може да се намери в аптеките. Въпреки това, закупуване на нандролон без рецепта е невъзможно.
Libol се използва предимно от по-напреднали спортисти, но в умерени дози много добре действа на атлети, които тепърва навлизат в спорта. Нандролон укрепва костите и ставите, подобрява общото състояние на организма. Стероидът е много ефективен при изграждане на мускулна маса.
 

Действие Libol Lyka Labs

Libol-200 - бързо покачване на мускулна маса. За един цикъл с Libol вие можете да покачите до 10 килограма мускулна маса. Nandrolon Lyka Labs придава ефект от засилване на костите и ставите, като се увеличава броя на съвместните смазвания. Този ефект се доказва най-малко от факта, че нандролон често се предписва на възрастните хора.
Стероидът увеличава червени кръвни клетки в кръвта затова толкова често се използва от спортисти. Подобрява доставката на кислород към мускулите и увеличава анаеробния праг на тялото (издръжливоста става по-подобрена). Както вече бе споменато, нандролон е подобен на тестостерон. Разликата се състои в това, че нандролон въглероден атом в 10-позиция отсъства. Това е причината, за другото му име - 19-нортестостерон. Така нандролона има повече афинитет с прогестините. Това му позвулява по-малко да засяга андрогена в тялото, от колкото тестостерон. Но има и друга страна - сътрудничество му с прогестин рецепторите може да предизвика нежелани реакции.
 

Как да приемате Libol от Lyka Labs

Най-честият въпрос на новаците - как да приемам Libol? Стандартният цикъл е от 6 до 8 седмици. Въпреки това, всичко е индивидуално и зависи от вашето ниво на физическа подготовка и преследваните цели. За един спортист, културист или щангист, който има за цел да формира набор от мускулна маса трябва да използва от 200 до 500 милиграма на седмица. Установено е, че по-голяма доза не повишава значително ефективността. Ако това е вашият първи стероиден цикъл ви препоръчваме да не надвишавате седмична доза от 200 милиграма. При изчисляване на индивидуални размери за доза нандролон трябва да се смята така: до 3 милиграма на килограм телесно тегло. За да покачите мускулна маса по-бързо Libol може да се комбинира със Sustamed, Strombafort или Danabol.
 

Странични ефекти

В умерени дози странични ефекти от Libol почти никога не се появяват. Въпреки това, в зависимост от отделния комбиниран препарат може да се появи непоносимост към стомаха и главоболие, повишено кръвно налягане, нервност и раздразнителност. Продължителната употреба на нандролон деканоат е в състояние да потисне производството на тестостерон в организма, което може да доведе до намалено либидо. Въпреки това, естествената секреция на напълно възстановен тестостерон е след около месец след спиране на лекарството. Леко увеличение в производството на пролактин (и като следствие увеличаване на процента на телесните мазнини) като това може да се предотврати с използването на бромокриптин.

Коментари Libol

Коментарите за Libol 200 са предимно положителни. Нандролон деканоат се използва в продължение на 7 до 8 седмици като за максимален ефект много спортисти го комбинират с други анаболни стероиди. Атлети културисти отбелязват значително увеличение на мускулната маса и нейното визуално подобрение (рисунка от влакна. С помощта на този стероид спортисти могат да прекарват по-дълги и по-интензивни тренировки. При формирането на индивидуален цикъл трябва винаги да се вземат предвид отзивите за Libol. 
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×