Nandrolone Decanoate 10amp/250mg Primus Ray

Nandrolone Decanoate 10amp/250mg Primus Ray


Nandrolone Decanoate Primus Ray е мощен анаболен стероид. Неговата активна съставка е със същото име, като сравнение с тестостерона анаболната и андрогенна и активност е повишена (съответно 150% и 30% от тестостерон). Валидноста на веществото е удължено поради естера деканоат - до 15 дни.
Nandrolone Decanoate PRL - това е не само ефективно лекарство за спорта, но и потенциален медицински продукт. Нандролон е произведен за традиционната медицина (използва се и до днес), със следните показания за употреба: обширна оперативна интервенция и сериозни наранявания, хронични инфекциозни заболявания, анемия, придружена от хронична бъбречна недостатъчност, стероидна миопатия, унищожаване на костния мозък от различно естество , забавен растеж при деца поради дефицит на растежния хормон.

 
Nandrolone Decanoate Primus Ray за спортиста

Първото такова лекарството влезе в продажба в началото на шейсетте години на миналия век. То се наричаше Дека-Дураболин. Продуктът бързо става популярен в рамките на спортната практика и се използваше в различни дисциплини - вдигане на тежести, борба, бокс и много други. Какво представлява Nandrolon PRL? Както негови колеги от други производители, лекарството е идеално за покачване на мускулна маса. Неговите основни ефекти са: повишена мускулна маса, повишаване на ефективността и производителността на енергия, намаляване на болки в ставите и укрепване на скелетната система, подобряване на функцията на сухожилията и ставите. Също така, има подобрение в преноса на кислород (поради по-добрата формация на кръв) и повишаване на имунната система на организма.
Nandrolone от Primus Ray действа основно като анаболен стероид, и андрогенни странични ефекти са присъщи за него. Въпреки това, рискът от появата им са снижени до минимум, но все още са налице, така че жените, които използват стероиди за спорт, трябва да внимават защото могат да получат вирилизация. Страничните ефекти на Primus Ray Nandrolon може да се изразят като : гинекомастия, причинена от повишена прогестогенна активност, намалено либидо / сексуалната активност и тестикуларна атрофия.
В описанието на Nandrolone Decanoate от Primus Ray Laboratories (250 мг / мл, 10 мл) се представя като качествен стероид подходящ за спортисти от различни нива на квалификация, като главният му ефект е покачване на мускулна маса.

 
Стероиден цикъл с Дека PRL

Това лекарство действа постепенно, в резултат на което анаболния ефект се осеща не толкова рязко, например както тестостероновите естери или сустанон. С други думи, не очаквайте изразени резултати още в първите седмици от цикъла. Дозировката се препоръчва да е около 200-400 мг на седмица (възможно е до 600 мг на седмица, но рискът от нежелани реакции се увеличава). Такова количество обикновено е достатъчно за развитието на спорта форма, освен ако не става въпрос за спортисти на професионално ниво с много опит.
Деката от Primus Ray се комбинира добре с почти всеки анаболни стероиди, осигуряващи синергитичен ефект. Изключение са може би, стероиди с прогестогенна дейност (параболан или анадрол)
Стероиден цикъл с Нандролон Деканоат и Метандростенолон (хапчета за предпочитание) може да се нарече един класически цикъл за набор на мускулна маса. Това е силен анаболен цикъл популярен в културизма. Дози: около 400 мг на седмица и 30-50 мг на ден, съответно. В този пакет можете да добавите тестостерон с продължително действие за най-голямо усилване на ефекта (ципионат, енантат, и сустанон).
Прием със станозолол (инжекция или таблет), насърчава качеството на растежа на мускулите, загуба на мазнини, увеличаване на ефективността, издръжливост и производителност на енергия.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×