Mastebol 10amp/100mg Nas Pharma

Код на продукта: 10amp/ 100mg
Наличност: В наличност

Mastebol 10amp/100mg Nas Pharma


Мастерон или на английски (Masteron) е по-известното название на анаболният стероид Дростанолон. Този препарат съществува както в орална, така и в инжекционна форма. Mastebol няма прекалено голям анаболен ефект,но за сметка на това андрогенният ефект почти липсва. Мастерон е познат на човечеството от 1959 година, когато за пръв път бива създаден и излиза информация за него и действието му. Този препарат се използва за повишаване на силата на атлета, подобряване на твърдостта на мускулите, драстично и видимо подобряване на релефа. Мастерон е препарат, който не работи като силните стероиди. Използван от атлети и бодибилдари той дава резултат, но този резултат не идва така бързо като при тестостерона например.  Факта, че дростанолон или Mastebol от Nas Pharma НЕ ароматизира го прави предпочитан стероид от много хора, които целят изграждане на качествена мускулатура.
Мастерон е стероид, които е широко използван от всякакъв тип атлети и от двата пола. Доста често и дамите прибягват до него, защото използван в правилните дози той не води до странични ефекти.

Инжекционна форма

Инжекционната форма на този стероид  има доста кратък полуживот и затова трябва да бъде инжектиран  през 1-2 дни, за да може нормалните му нива да се поддържат в кръвта. Дозата, която трябва да се използва на седмица е между 200 и 400 мг. Обикновено цикъл с мастерон продължава от 6 до 12 седмици. Приеман от дамите, мастерон трябва да бъде използван в дози до 50мг на седмица, които са разделени на 3 приема.

Орална форма

Както вече споменахме, мастерон може да бъде приеман и в орална форма, като в този случай дозировката варира от 40 до 60 мг на ден. Продължителността на цикъла трябва да е не повече от 6 до 8 седмици. Тази дозировка обуславя по-осезаемо повишаване на силата, подкрепено от загуба на телесни мазнини.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×