Induject 250 Alpha Pharma Sustanon

Код на продукта: 10 ампули 1ml/250mg
Наличност: В наличност
Опаковка: 10 ампули.
Концентрацията на активно вещество: 250 мг / мл.
Производител: Alpha Pharma (Индия).

Активна съставка: 100 mg тестостерон деканоат, тестостерон фенилпропионат 60 mg, 60 mg тестостерон изокарбонат, тестостерон пропионат 30 mg.
Induject от Alpha Pharma - е стероид, който включва четири естера на тестостерон: тестостерон деканоат, изокарбонат, пропионат и фенилпропионат с обща концентрация от 250 мг на 1 мл. Той изразява и андрогенни и анаболни свойства, също така забележителна функция е дългия период на дейност (високият фон на тестостерон се поддържа в продължение на почти целия период на активност - до 3 седмици).
Induject-250 - широко използван анаболен стероид от спортисти. Той може да се използва ефективно в различни спортове (бодибилдинг, вдигане на тежести, бокс, борба, както и в медицината). Той се използва главно за постигане на бързо набиране на мускулна маса, както и притежава способността да повишава мощността, издръжливостта, апетита и дори либидото / сексуалната активност.
 

Как се използва Sustanon Alpha Pharma

За спортни дейности активните съставки на стероида обикновено се комбинират с други стероидни анаболи и андрогени за повишаване на резултатите от процеса и за получаване на оптимални резултати. Induject 250 - Сустанон добре се съчетава с различни лекарствени препарати, вариращи от метан на таблетки (Danabol или еквивалентен) и завършващи до инжекционен станозолол (Winstrol или еквивалентен).
Избор на фармакология за комбиниран прием - индивидуален въпрос като до голяма степен зависи от нивото на спортиста и спортната му дисциплина. Например, ако вашите основни цели са да се увеличи растежа на мускулите и силовите показатели, бихме ви препоръчали класически цикъл с нандролон деканоат и метандростенолон (Sustanon се препоръчва на най-вече опитни спортисти, които не за първи път използват стероиди).
Един ефективен стероиден цикъл със сустанон продължава около 6-8 седмици общо, при по-голям прием има повишен риск от странични ефекти. Препоръчителната доза е от около 250-500 (750) мг на седмица (съответно 1-2 ампули от препарата).

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×