Enanthal 10amp/250mg Malay Tiger Testosterone Enantate

Enanthal 10amp/250mg Malay Tiger


Опаковка: 10 мл.
Концентрацията на активното вещество: 250 мг / мл.
Производител: Malay Tiger (Малайзия).
Активно вещество: тестостерон енантат.
Enanthal 250 - силно анаболен и андрогенен стероид, който се слави с дългосрочно действие след инжектиране - до 15 дни.
Използването на лекарството се препоръчва само за мъже. Енантатът е важен за по-голямата част от съвременните дисциплини, свързани с интензивни физически упражнения, включително и бодибилдинга. Жените, които осъществяват използването на такива стероиди може да се изложат на риск от развитие на симптоми на маскулинизация като задълбочаване на гласа и промени в формата си от мъжки тип.
 

Testosteron Enanthat Malay Tiger : подробно описание

Активното лекарствено е вещество с естер на дългодействащ тестостерон. На вътрешния пазар Тестостерон Енантат е популярен като най-близкия си аналог ципионат, но и в чужбина, по-специално в САЩ и в цяла Северна и Южна Америка, ситуацията е различна. Там по-често използват ципионат, най-вече защото производството му е по-добре установено.
Malay Tiger Enanthal - е мощен стероид с голям анаболен и андрогенен ефект. Това е чудесно средство за стероидни цикли за покачване на мускулна маса, тъй като допринася за значително увеличаване на мускулната маса в кратък период от време.
Други важни ефекти на Enanthal 250 (Тестостерон енантат) се показват като: повишаване на спортните постижения, издръжливост, физическо и дори психическо здраве, укрепване на костите, намаляване на катаболизма, подобряване на функцията на сухожилията и ставите (той помага да се премахнат или поне да облекчи болки в ставите).
 

Как се използва Тестостерон Енантат от Malay Tiger

Що се отнася до спорта, този стероид е добър избор не само за опитни, но също така и за начинаещи спортисти. Той бързо (за 6-8 седмици с обща продължителност) осигурява видими подобрения в мускулното покачване и по този начин, ако следите нашите препоръки, никога няма да причини странични ефекти.
Дозировка Enanthal 250, се препоръчва да е за повечето спортисти около 250-500 мг на седмица. Можете също така да поставяте и доза от 750 мг на седмица, но тази сума е предназначена предимно за напреднали любители и професионални спортисти.
Изисква се висока честота на инжектиране, поради дългосрочната му стероидна дейност. Обикновено 1-2 приложения седмично.
Тестостерон Енантат често се използва и в комбинирана употреба едновременно с други анаболни и андрогенни стероиди. Въпреки това, използването му соло може да доведе до много добри резултати. Тестостеронът е един от малкото стероиди, който използвани самостоятелно могат да развият в голяма степен физическата форма на един спортист.
За по-голямо увеличаване на мускулната маса и силовите характеристики се използва популярната комбинация с нандролон деканоат (Дека Дураболин и аналози) и / или methandienone (Danabol и аналози).
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×