Boldenone Undecylenate 10ml/200mg Lyka Labs

Boldenone Undecylenate 10ml/200mg Lyka Labs

Име: Boldenol
Производител: Lyka Labs (Индия)
Активно вещество: болденон ундециленат
Концентрация: 200 мг / мл
Boldenol-200 е с анаболни и андрогенни ефекти наподобаващи метандростенолон, но химически представлява молекула лишена от 17-алфа-метил група. Undecylenate – е "дълъг" етер, който осигурява продължително освобождаване на активното вещество в кръвта. Анаболна дейност на болденон - 100% от тестостерон - Андрогенна - 50%. Болденон има ниска прогестогенна активност и ниска токсичност за черния дроб.

 
Ефекти на Boldenol-200

Растеж на мускулната маса.
Повишен апетит.
Силова издръжливост.
Стимулиране на хематопоезата. Boldenol-200 увеличава броя на червените кръвни клетки (RBCs), което подобрява доставката на кислород към мускулите. Атлетът може да изпълнява упражненията с повече интензивност, без образуването на млечна киселина.
 
 

Как да приемате Boldenol 200

Стероиден цикъл с Boldenon Lyka Labs е средно 8-10 седмици. Дозата се определя индивидуално в зависимост от нивото на спортиста (физиологичното състояние на организма) опит в прилагането на анаболни стероиди, целта и т.н. Преди началото на употребата на стероида е препоръчително да се подложите на медицински преглед и да се консултирате с лекар. Що се отнася до това как се прилага Boldenol-200 в комбинация с други анаболни и андрогенни стероиди, най-ефективните комбинации за набор от мускулна маса са с добавянето на тренболон или тестостеронен етер, за "релеф" - Оксандролон и Винстрол. След стероидна терапия е задължителна (започва 2 седмици след завършване цикъла).
 

Коментари за Boldenol-200

 
Отзивите за Boldenon Lyka Labs разкриват, че той предоставя количествен растеж на мускулна маса (макар и не толкова бързо), увеличаване на спортните постижения и намаляване на телесните мазнини. Спортистите твърдят, че ефективността значително се увеличава, когато се комбинира с тестостерон енантат. Що се отнася до странични ефекти, при употреба на препоръчителните дози се срещат много рядко. В повечето случаи (при използване на много високи дози) нежеланите реакции се появяват под формата на гинекомастия и високо кръвно налягане.
Повечето коментари за Boldenol-200 от Lyka Labs говорят за високата му цена. Не всеки спортист (особено непрофесионалистите) могат да си позволят да закупят този стероид. Въпреки това, Lyka Labs все още се възприема като един от водещите производители на болденон.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×