Boldebolin 10amp/250mg Alpha Pharma Boldenon

Boldebolin 10amp/250mg Alpha Pharma


Boldebolin - стероидно лекарство, чието име се е превърнало в почти незаменима част, затова се харесва на много спортисти. Той е произведен от марката Alpha Pharma (Индия), използва се главно в спортната практика като допинг вещество (за увеличаване на мускулната маса, увеличаване на апетита, и не само).
Според свойствата (Boldebolin Alpha Pharma) е доста силен анаболен стероид с умерено ниска андрогенна активност. На фона на наблюдаваните подобрения той обикновено не причинява андрогенни странични ефекти, така че е подходящ за използване не само от мъжете, но и от жените. При спазване на препоръките спортистките не могат да се страхуват от вирилизация (развитие на мъжките характеристики като задълбочаване на гласа при жените), което е много неприятно.

 
Boldebolin Alpha Pharma: Ефекти

Активната му съставка е болденон ундециленат. Това е популярна стероидна форма, която прилага трайно въздействие върху организма. Имайте предвид, че болденон беше пуснат за продажба през втората половина на миналия век. Той първоначално е бил произведен за ветеринарна употреба (за увеличаване на апетита и засилване на организма на животните), но с течение на времето поради неговите свойства бързо придоби популярност в областта на спорта.
Болденон е чудесен комбинаторен компонент, той се комбинира с почти всички други стероиди. Много често се използва в стероидни цикли за маса (с тестостерон, метандростенолон, Сустанон и др.).
За какво се използва Boldebolin Alpha Pharma - преди всичко за увеличаване на телесната маса (мускулен растеж, но не бърз, а качествен), увеличаване на спортните постижения и издръжливост. Позитивните му ефекти засилват апетита, подобряват умствената и физическата работоспособност, транспорта на кислород и мускулното кръвоснабдяване.
Такива естрогенни заболявания като прекомерно задържане на течности, високо кръвно налягане, гинекомастия, или андроген - акне, растеж на косата, мазна кожа са възможни, но обикновено се появяват само когато се злоупотребява или имате предразположение към тяхното проявление. С други думи, в съответствие с препоръките този стероид е относително безвреден за маже и жени.
Много мнения за болденон го описват като голям старт за начинаещи или аматьори. При правилен подход и рецепция болденона е в състояние да осигури видимо подобрение, дори и за опитните професионалисти. Boldebolin Alpha Pharma се произвежда във ампули (250 мг / мл, 10 ампули), който трябва да се съхраняват извън обсега на домашни любимци и деца. Мястото за съхранение трябва да бъде напълно сухо и тъмно.
 

Стероиден цикъл с Boldenon Alpha Pharma

Болденонът се използва ефективно в стероидни цикли за маса и подобряване на физическите характеристики (издръжливост, сила) или релеф (лекарството подобрява качеството на външните мускули, които са високо ценени от много спортисти).
Приемът на болденон обикновено се извършва в доза от около 400 мг на седмица - седмични дози в рамките на 200-600 мг. Превишаването на тези граници може да доведе до промяна в посока на страничните ефекти. Средната продължителност на цикъл с болденон - около 8 седмици. Болденон може да се използва както в комбинации така и индивидуално (в съответствие с поставените цели, нивото на обучение, опит в областта на спорта). С някой комбинации, като Метан или Сустанон, може да покачите огромна мускулна маса, докато с други - оксандролон, мастерон са по-подходящи за растеж на висококачествени мускули.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×