Кошница:  0 0.00 лв.
  • Тестостерон Енантат от Biotech Beijing

Тестостерон Енантат от Biotech Beijing

В наличност
10 мл флакон
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тестостерон енантат (Testosterone En
виж повече +
42.00 лв.
Описание

Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тестостерон енантат (Testosterone Enanhtate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компанията, като използвате уникален код, който се намира под защитната холограма на опаковката на продукта.
 
Test Е 250 е инжекционен стероид от андрогенен и анаболен характер. Активната съставка в Testosterone Enanthate 250 Biotech Beijing е тестостерон под формата на енантатен естер.
Този стероид е склонен към превръщане в естроген в организма под въздействието на ароматазата, като има дълга продължителност на действието - полуживотът на Test E 250 е около 1 седмица.
 
Препоръчително е да купувате тестостерон енантат специално от Биотеч, макар и само защото Testosterone E 250 се сравнява благоприятно с повечето си конкуренти в повишената концентрация на активното вещество в 1 ml разтвор - 250 mg, докато почти всички аналози на енантат представени днес на пазара на стероиди, съдържайте само 200 mg от активното вещество в 1 ml разтвор.


Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7