Enantholic GEP Testosteron Enantat

Опаковка: 10 мл / 10 ампули.
Концентрацията на активната съставка: 250 мг / мл.
Производител: General European Pharmaceuticals (GEP)
Активна съставка: тестостерон енантат (Testosterone Enanthate).
Enantholic - дълго действащ анаболен и андрогенен стероид, произведен от фармацевтична компания GEP. Най-често се изполва в спортната практика при стероидни цикли за мускулна маса когато целта е увеличаване на силата и теглото
.

Тестостерон Енантат от GEP

Това тестостеронов естер, един от най-популярните използвани в силовите спортове. Той притежава сравнително бавно действие: ≈ до 14-16 дни след инжектирането, - това е основната му разлика от късите аналози като тестостерон пропионат и тестостерон фенилпропионат, които дават доста по-бърз, но краткотраен ефект: ≈ 2-3 и 4-5 дни след инжектирането, съответно.
Enantholic GEP когато се използва в културизма допринася: първо, бързо покачване на мускулна маса и повишаване на ефективността, и второ, увеличаване на издръжливостта, намаляване на риска от претренираност, повишен апетит, укрепване на костите, функционално подобрение на сухожилията и ставите, дори и нарастващо желание за тренировки.
 

Как се използва Тестостерон Енантат GEP

Средната препоръчителна доза Enantholic е 500 мг (2 ампули) на седмица. Приемливи дози се разглеждат в рамките на 250-750 мг (1-3 мл) в една седмица. Един стероиден цикъл с тестостерон енантат обикновено трае дълго време (≈ 8-12 седмици) и най-често се използва в комбинация с други анаболни стероиди (в зависимост от целта на спортиста, но в повечето случай се приема с метан - метандростенолон).

 
Примери за комбинирани стероидни цикли с Enantholic:

Енантат + Метан + Нандролон деканоат - това е доста силна комбинация, която трябва да се избере от спортисти с по-напреднало ниво на опит. Целта на цикъла – максимално покачване на сила и мускулна маса. Дозите: ≈ 500 мг тестостерон и 400 мг нандролон на седмица, метанът се използва в доза ≈ 30-50 мг на ден.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×