Andro 10amp/250mg Nas Pharma testosteron enantat

Andro 10amp/250mg Nas Pharma

Andro е тестостерон (енантат) - стероид с високо анаболна и андрогенна активност. Той има високо търсене в спортната практика като допинг средство, където той се използва за покачване на чиста мускулна и увеличаване на силата (важен е за по-голямата част от съвременните спортове - като хокей и вдигане на тежести).

 
Тестостерон Енантат: подробно описание на продукта

В основата на лекарството е стероид тестостерон енантат. Това е един от най-популярните към днешна дата, тестостеронови естери, които са в голямо търсене в вътрешния пазар - в страните от Европейския съюз. За разлика от Америка, където високото търсене е при етера ципионат, който има почти идентични свойства.
Andro Nas Pharma има силен анаболен и андрогенен ефект (и двете дейности съответстват на тези на ендогенен тестостерон) с период на продължителна валидност. В зависимост от хормоналните нива и нивото на метаболизма прилагането му може да продължи до 6-8 пълни седмици (период на полуразпад - 6-7 дни), което премахва необходимостта от честото приложение на инжекции.
 

Ефекти на Тестостерон Енантат от Nas Pharma:

Голямо увеличение на мускулната маса;
Повишена производителност на енергия;
Повишена издръжливост;
Подобряване на възстановяването;
Увеличаване на общата жизненост;
Повишено желание за тренировка;
Напомпващ ефект;
Намалени болки в ставите;
Повишаване на либидото.
 
Отзиви за Andro Nas Pharma го описват като добро лекарство, подходящо за различни спортисти. Както знаете, тестостерон е ефективен не само, когато се използва в комбинация (върви добре с почти всички други анаболни и андрогенни стероиди), но също така и при употреба солово той придава много добри резултати.
 

Тестостерон Енантат от Nas Pharma приложние

За употреба в спорта може този стероид се препоръчва само за мъже. За жените не е препоръчително да го използват поради силния андрогенен ефект, който може да развие вирилизиращи ефекти. Атлетки, които използват тестостеронови препарати, са изправени пред риска от заболявания като задълбочаване на глас, уголемена челюст.
За мъже дозировката от Andro (енантат) се препоръчва да е в рамките на 250-750 мг на седмица (честота на приложение - обикновено не повече от 1-2 пъти седмично). Прекомерните дози от своя страна са не само ирационални, но и опасни по отношение на странични ефекти.
 

Примери за комбинирани курсове:

С метан и / или нандролон деканоат за по-голямо мускулно покачване, повишаване на сила, издръжливост и апетит. Имайте предвид, че това са силни стероиди, при което терапията след цикъл е задължителна ( може да използвате и допълнителни продукти по време на цикъла като анастрозол или провирон).
Тестостеронът енантат заедно с болденон, станозолол или туринабол, от своя страна, може да се препоръча за начинаещ спортист, който има страх от странични ефекти. Това е много ефективна и безопасна комбинация за растеж на мускулите и повишаване на спортните постижения.
Ако незнаете как се използва Andro Nas Pharma, най-добре е да се консултирате с опитен професионалист. Можете да направите това на посочения телефон, където на вашите въпроси ще отговори професионален консултант.
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×