Кошница:  0 0.00 лв.

Тестостерон Пропионат (Testovis) 2 ампули в кутия

В наличност
2 ампули в кутия
Много спортисти оценят високо ефективността на лекарството Testovis. Той е помогнал и продължава да помага на много спортисти да изградят желаната форма в относ
виж повече +
10.00 лв.
Описание

Много спортисти оценят високо ефективността на лекарството Testovis. Той е помогнал и продължава да помага на много спортисти да изградят желаната форма в относително кратък период от време. Активната субстанция на Testovis е тестостерон пропионат произведен от фармацевтична компания SIT, който също така се продава свободно по аптеките в Италия. Неговата ефективност е отдавна доказана пред спортисти, които са решили да променят тялото си към по-добра форма.

Поради анаболните и андрогенни свойства Testovis е просто незаменим продукт в света на спорта. Много скоро след като започнете да приемате това лекарство, вие ще почуствате извънреден прилив на енергия. Може да увеличите тренировките с по-голяма интензивност без да се притеснявате за умората.

Често спортисти решават да използват анаболни стероиди за основно нарастване на мускулната маса, което се дължи на значително задържане на течности в организма. В същото време, е задължително да се приемат допълнителни медикаменти, които ще изхвърлят излишната течност и ще помагат да се избегнат възможни неблагоприятни ефекти (като например Провирон).


Влияние на Testovis към организма

След като започнете да използвате Testovis незабавно ще почувствате неговите положителни ефекти върху тялото. Това се дължи на факта, че лекарството се използва чрез инжектиране, и по този начин по-бързо започва да действа ефективно в тялото.

Най-значителните ефекти на Testovis са:
 
    Значително покачване на мускулна маса;
    Увеличаване на енергията и силовата издръжливост; 
    Изгаряне на излишните телесни мазнини; 
    Увереност и желание за тренировка;
 
Няма значение дали сте начинаещ или вече опитен спортист, защото Testovis се използва във всеки спорт. Единственото нещо, което се взема предвид е нивото на опит  и разбира се дозата, защото ако сте начинаещ не трябва да използвате повече от една ампула през 2 дни. С течение на времето може да се увеличи дозата до 1 ампула през ден (100мг).
 
Testovis може да се използва и в комбинация с други анаболни стероиди дори и с по-силно анаболни средства. Доста често, опитни спортисти използват такива доказани лекарства като станозолол, тренболон. Тези продукти значително подобряват работата на Тестовис и осигуряват още по-значителен и ефективен резултат. Този синергичен ефект на такива комбинации от лекарства привлича много спортисти, защото благодарение на тази комбинация може да се постигнат още по-добри резултати и то много по-бързо. Освен това, тези лекарствени комбинации pomogyuat спортисти избягват някои нежелани ефекти на стероиди.
 
Testovis е чудесен начин да подобрите значително вашата сила и мощност, за да се създаде необходимата мускулна маса. Не е нужно да прекарвате часове във фитнеса в очакване на чудото, докато можете лесно да постигнете желания резултат, използвайки Testovis от Фармацевтична компания SIT.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7