Кошница:  0 0.00 лв.
  • Сустанон от Biotech Beijing

Сустанон от Biotech Beijing

В наличност
10 мл флакон
Sustanon 300 е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Biotech Beijing. Форма на освобождаване на препарата – в една ампула 250 милиграма . Актив
виж повече +
44.00 лв.
Описание

Sustanon 300 е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Biotech Beijing. Форма на освобождаване на препарата – в една ампула 250 милиграма . Активните компоненти на лекарството ви позволяват бързо да изградите мускулна маса.

Много спортисти избират лекарство поради ниската честота на инжекциите. Факт е, че естерите на тестостерона, съставляващи лекарството, имат различна дължина на страничната верига, което осигурява постепенното освобождаване на хормона в кръвта. Това позволява на спортиста да избягва образуването на подутини на местата на инжектиране или странични ефекти като подуване, обриви и др.

В повечето случаи лекарството се използва в медицинската практика. В този случай на пациента се разрешава да въведе определена доза от лекарството не повече от 1 път на три седмици. При допинговия контрол прилагането на лекарства се хваща дори три месеца след завършване на курса.


Ефект от приема на Sustanon Biotech Beijing


При правилно приемане спортистът може да постигне следните ефекти, свързани с употребата на Сустанон 250, а именно:

 

 Повишен апетит;

 Ускоряване на растежа на мускулната маса (за 1 месец е възможно да се качат до 6 кг чиста мускулатура);

 Стимулиране на естествените процеси на производството на червени кръвни клетки. Лекарството помага да се увеличи доставката на кислород към мускулните влакна, което също така повишава ефективността на тренировките;

 Активните компоненти на лекарството пречат на катаболните процеси;

 В хода на тестовия микс се наблюдава увеличаване на сексуалното желание, което значително намалява след завършване на курса;

 Лекарството стимулира метаболизма на фосфора и влияе положително на азотния баланс.


Препоръки за употреба на Сустанон 300


Прилагането на този продукт е строго противопоказан за лица под 18 години или за лица с определени противопоказания. За поддържане на стабилно хормонално ниво е необходимо лекарството да се прилага веднъж седмично. Дозата може да варира от 600 до 750 милиграма.

Лекарството се препоръчва да се прилага в задните части. От втората седмица на курса се препоръчва да се включи в курса инхибитор на ароматазата. Ако има нужда от увеличаване на препоръчителните дози, тогава на спортиста се препоръчва да държи нивото на естроген в кръвта под постоянен контрол.

За да запазите резултатите и да поддържате тялото пост курсовата терапия трябва да започне 21 дни след приключване на курса. Специалистите препоръчват да се използва Tamoxifen и Tribestan. Така по време на пост курсовата терапия спортистът възстановява не само естественото производство на тестостерон, но и други функции на тялото.

Начинаещите спортисти могат спокойно да изберат самостоятелен прием на смес от тест в комбинация със специализирано спортно хранене за мускулен растеж.
 

Можете също така да приемате Sustanon (Биотеч) 300mg с други лекарства, но не с всички. Експертите препоръчват комбинирането на тестостеронната с Винстрол. Много е важно да изберете правилния курс, тъй като по този начин е възможно да се сведат до минимум страничните ефекти и да се увеличи ефективността на курса.


Отзиви за приемане Сустанон 300 от Biotech Beijing


Опитните спортисти съобщават, че приемането на стероида е много удобно. Съдейки по отзивите в мрежата, Сустанонът е едно от най-ефективните стероидни лекарства за набор от висококачествени мускули, докато феноменът на отдръпване е сведен до минимум. Някои спортисти казват, че лекарството не е в състояние да се бори с телесните мазнини. Мнозина, които са приемали Сустанон, отбелязват ефективността на комбинирането на лекарството с Стромба и Анавар.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7