Кошница:  0 0.00 лв.

Sustanon 250 (Evo Genetics) Сустанон

В наличност
10 милилитра флакон
Sustanon 250 (250 mg/ml, 10 ml) от Evo Genetics Co (EG) е мощен анаболен и андрогенен стероид, който има относително равномерен и доста дълготраен ефект. Това e препарат, съставен от
виж повече +
37.00 лв.
Описание

Sustanon 250 (250 mg/ml, 10 ml) от Evo Genetics Co (EG) е мощен анаболен и андрогенен стероид, който има относително равномерен и доста дълготраен ефект. Това e препарат, съставен от четири тестостеронови естера (пропионат, фенилпропионат, изокапроат и деканоат), които се въвеждат в действие, за да се осигури максимален ефект. Като спортен допинг, той се използва главно в комбинация заедно с други стероидни анаболи и андрогени, за да се увеличи силата и да се получи допълнителна мускулна маса.
 

Подробности за свойствата на Sustanon 250 Evo Genetics

Тестостерон микс U.S.P. - далеч не е първият и не единственият продукт в неговата категория (аналози - Sustanon 250, Sustamed, Omnadren, Andropen 275, други). Смеси от тестостеронови естери отдавна се използват активно от спортисти по целия свят. Въпреки това, те първоначално са били разработени изключително за медицински цели. Като лекарства се предписват на мъжете, например при намаляване на либидото, импотентност, евнухоидизъм и сексуална изостаналост.

Основата на продукта е проверена смес от четири тестостеронови естера, които имат подобен ефект, но се различават по продължителност на активността. Пропионатът е първият, който започва работа (полуживотът е 1-2 дни), следван от фенилпропионат (2-3 дни), изокапроат (4-5 дни) и деканоат (7-9 дни). Общата продължителност на активността е 2-3 седмици. Анаболните и андрогенните индекси на продукта са идентични с тези на ендогенния тестостерон - 100%.
 
Какъв е ефектът, който се получава от Sustanon 250 от Evo Genetics при използване за спортни цели? Бърз, равномерен и ясно изразен:
 
● Увеличена работоспособност;
● Ускорено въстановяване;
● Повишена сила;
● Набор от мускулна маса;
● Ефект на напомпване;
● Повишен апетит;
● Повишено либидо;
● Укрепване на костите;
● Подобряване на работата на ставите.
 
Това не е всичко, но най-значимите подобрения за любителите и спортните професионалисти са именно тези. Може да се види, че те са сравними с тези от инжекциите с ендогенен тестостерон. Това е разбираемо, защото продукта е неговата естествена, и най-важното биоидентична форма, както и отделните естери - от ундеканоат до циклохексилметил карбонат.
 

Възможни ли са страничните ефекти?

Да, но сериозни нарушения се случват само при предразположеност и злоупотреба. По време на курса може да се получи: акне, задържане на вода, повишена агресия, високо кръвно налягане, потискане на производството на тестостерон, тестикуларна атрофия или други усложнения от естрогенен и андрогенен характер. С дълъг курс, особено когато се комбинира с използването на високи дози стероиди, едновременната употреба на антиестрогени е необходима, например, местеролон (Провирон и други търговски марки) и анастрозол (Анастродин и други търговски марки).
 
За кого се препоръчва Sustanon 250 (250 mg/ml, 10 ml) от Evo Genetics Co? Предимно за спортисти с опит в спортната фармакология. Това не е най-добрият избор на лекарство за първи курс. В ръцете на квалифициран „химик“ то става силно оръжие в случаите, когато кандидатът е изправен пред задачата да натрупа мускулна маса и да повиши силата на показателите.

Курс и дозировка на Сустанон 250 от Evo Genetics

Продукта се предлага под формата на маслен разтвор и изисква парентерално приложение (интрамускулно инжектиране). Допуска се да се смеси с други препарати в една спринцовка, но маслото не трябва да се смесва със суспензия, например, със станозолол на инжекции – винстрол.

Работните дози Тестостерон Микс се избират индивидуално, в противен случай те могат да бъдат прекомерни или недостатъчни, което е неприемливо за спортиста. Средно, седмично се препоръчват по 250-750 mg (1-3 ml) от лекарството. Но те не трябва да се поставят веднага, а се разделят на няколко инжекции на различни дни, например 250 mg в сряда и 250 mg в събота.

Курсът с Тестостеронов микс 250 е ефективен за увеличаване на теглото и увеличаване на силата, но е противопоказан за жени в спорта. Поради високата андрогенна активност на тестостерона, маскулинизацията е много вероятна. Маскулинизацията или вирилизацията (също синдром на вирил) е съпроводена от симптоми, вариращи от удебеляване на гласа до уголемяване на клитора.

Разгледайте примерите за комбинирани курсове с Сустанон от Evo Genetics с други препарати, защото те са основният начин за използване на лекарството за спортни цели.
1-ва комбинация = Сустанон + Метан (предпочитана марка). Курсът е предназначен за спортисти от средно ниво и е предназначен за бързо натрупване на тегло и съответно увеличаване на силата. Дозировката на тестостерон, като правило, не надвишава 750 мг на седмица, метан - 50 мг на ден. Терапия след курса - тамоксифен (дневно 20-30 mg) или кломифен (дневно при 50-100 mg).

2-ра комбинация = тестостеронов микс + болденон (предпочитана марка) и орален туринабол (предпочитана марка). Това също така е отличен курс за бързо увеличаване на теглото и увеличаване на силата, който е подходящ за спортисти с умерен опит. Boldenone трябва да е в количество от 400-800 мг на седмица, оралният туринабол трябва да е  40-60 мг на ден. Терапията след курса е също тамоксифен или кломифен (на дневна база).
Продължителност на курсовете - в рамките на 6-12 седмици, а след това ефектът започва да се измества към странични ефекти.


Мнения за Sustanon 250 Evo Genetics

Какви са мненията за тестостеронов микс 250mg от Evo Genetics Co (UK)? Предимно положителни. Лекарството се описва като работещо и относително безопасно, поне когато се следват препоръките. Средната доза от 2-3 ml (500-750 mg) на седмица обикновено е повече от достатъчна за постигане на подчертан напредък в натрупването на мускулна маса и увеличаване на силата. Подробни прегледи на Сустанон 250, и не само, можете лесно да намерите на в интернет.
 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Multi Testo 10ml/350mg GEP
Omnadren 5 апули Jelfa
Sustamed Balkan Pharma Sustanon
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7