Кошница:  0 0.00 лв.

Sustanon 250 Malay Tiger

Out Of Stock
10 ампули 1ml/250mg
Сустанон представлява
виж повече +
90.00 лв.
Описание

Сустанон представлява анаболен стероид, имащ много силно анаболно и андрогенно действие. В себе си, той съдържа четирите естера на тестостерона в различна консистенция. Хубавото на този анаболен стероид е, че той се инжектира веднъж, а не редовно както останалите инжекционни анаболни стероиди.

В себе си , сустанон има 60мг фенилпропионат, изокапроат 60 мг, тестостерон деканоат в количество от 100мг и тестостерон пропионат, които е 30мг. Sustanon Malay Tiger е много силен анаболен стероид, който лесно и бързо гарантира покачване на мускулна маса, огромна сила, подобрява либидито, повишава издръжливостта, апетита и транспортирането на кислорода в кръвта. Времето, през което работи стероида сустанон е 3 седмици.
 

Прием и странични реакции

Заедно със силното си анаболно действие, сустанон действа и доста силно андрогенно. Това може да допринесе за получаване на нежелани странични ефекти като Акне, повишено кръвно налягане, проблеми с кожата, женски гърди или проблеми с яйчниците (в случай, че се взима от жени).

Приема на препарата Sustanon е строго индивидуален и зависи от физическото ниво на атлета, от неговият ръст,килограми, опит със стероидите и други. Затова е важно, преди да прибегнете към Sustanon 250 да се консултирате с лекар. Дозировката на препарата може да варира от 250 до 750 милиграма на седмица. Препарата не се препоръчва за жени,  поради силното си андрогенно действие. Сустанон не е стероид, който се препоръчва за новаци, препоръчително е да се използва само от напреднали атлети.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7