Omnadren 5 апули Jelfa

Код на продукта: 5 ампули 1ml/250mg
Наличност: В наличност

Аптечен Омнадрен 5 ампули в кутия - Микс от тестостеронови естери

Omnadren  е уникален анаболен стероид, тъй като съдържа четири различни тестостеронови естера. Поради това в кръвта се поддържа постоянно високо ниво на основната полов хормон. Естерите абсорбират с различна скорост, което ви позволява да почувствате ефекта на лекарството още на следващия ден или веднага след първата инжекция. Първоначално, лекарството е разработено като средство за заместителна терапия за мъжете с ниско производство на тестостерон, но бързо придобива огромна популярност като много ефективен начин за увеличаване на мускулната маса и сила.
Омнадрен е един от водещите анаболни стероиди, с огледа – покачване на чиста мускулна. Препаратът е силен андроген и изразява силни анаболни и андрогенни свойства. Омнадрен 250 е много популярен сред силовите три бойци, защото придава огромно увеличение на силата в много кратки срокове. Омнадрена се радва на изключителна популярност в много спортове и редица положителни свойства.
 

Ефекти на Омнадрен:

- Бързо увеличаване на мускулната маса
- Силен антикатаболен ефект
- Значително повишава апетита
- Той повишава кръвната еритроцитна маса, като по този начин подобрява преноса на кислород
- Възстановява нервната система след тежки тренировки
- Значително подобрява издръжливостта
- Значително подобрява либидото

 

Цикъл с Омнадрен

Стероиден цикъл с Омнадрен е най-подходящ за хора, които са на 21-годишна възраст (достигайки затворените зони на растежа на костите) за изграждане на мускули и увеличаване на силата. Индивидуален прием на Омнадрен е най-добрият избор. Най-добре е да се инжектира дълбоко в мускулите на седалището. Като се след 10-ия ден от цикъла да бъде включен Proviron 25-50 мг / ден, разделен на два равни приема или тамоксифен при доза от 10-20 мг на ден (еднократно по всяко време). Една седмица след последната инжекция Омнадрен трябва да се използва тамоксифен при доза от 10-20 мг / ден, за да се възстанови ендогенен тестостерон. 
 

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×