Кошница:  0 0.00 лв.

Omnadren 5 апули Jelfa

Out Of Stock
5 ампули 1ml/250mg
Аптечен Омнадрен 5 ампули в кутия - Микс от тестостеронови естери Omnadren  е уникален анаболен стероид,
виж повече +
23.00 лв.
Описание

Аптечен Омнадрен 5 ампули в кутия - Микс от тестостеронови естери

Omnadren  е уникален анаболен стероид, тъй като съдържа четири различни тестостеронови естера. Поради това в кръвта се поддържа постоянно високо ниво на основната полов хормон.

Естерите абсорбират с различна скорост, което ви позволява да почувствате ефекта на лекарството още на следващия ден или веднага след първата инжекция. Първоначално, лекарството е разработено като средство за заместителна терапия за мъжете с ниско производство на тестостерон, но бързо придобива огромна популярност като много ефективен начин за увеличаване на мускулната маса и сила.


Омнадрен е един от водещите анаболни стероиди, с огледа – покачване на чиста мускулна. Препаратът е силен андроген и изразява силни анаболни и андрогенни свойства. Омнадрен 250 е много популярен сред силовите три бойци, защото придава огромно увеличение на силата в много кратки срокове. Омнадрена се радва на изключителна популярност в много спортове и редица положителни свойства.
 

Ефекти на Омнадрен:

Бързо увеличаване на мускулната маса
Силен антикатаболен ефект
Значително повишава апетита
Той повишава кръвната еритроцитна маса, като по този начин подобрява преноса на кислород
Възстановява нервната система след тежки тренировки
Значително подобрява издръжливостта
Значително подобрява либидото
 

Цикъл с Омнадрен

Стероиден цикъл с Омнадрен е най-подходящ за хора, които са на 21-годишна възраст (достигайки затворените зони на растежа на костите) за изграждане на мускули и увеличаване на силата. Индивидуален прием на Омнадрен е най-добрият избор.

Най-добре е да се инжектира дълбоко в мускулите на седалището. Като се след 10-ия ден от цикъла да бъде включен Proviron 25-50 мг / ден, разделен на два равни приема или тамоксифен при доза от 10-20 мг на ден (еднократно по всяко време). Една седмица след последната инжекция Омнадрен трябва да се използва тамоксифен при доза от 10-20 мг / ден, за да се възстанови ендогенен тестостерон.
 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7