Сустанон

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Комбинирана форма на тестостерон, Multi Testo от GEP има различна скорост на абсорбция, което позволява да се поддържа постоянно високо ниво на анаболните хормони в кръвта в продължение на месец. Не е необходимо да се извършват чести инжекции, Multi ..
80.00.лв
Аптечен Омнадрен 5 ампули в кутия - Микс от тестостеронови естери Omnadren  е уникален анаболен стероид, тъй като съдържа четири различни тестостеронови естера. Поради това в кръвта се поддържа постоянно високо ниво на основната полов хормон. Е..
23.00.лв
Производител: Nove Pharma
Sustalin 250 - мощен анаболен и андрогенен стероид, който може да се похвали с невероятно дълга и разнообразна експозиция (стимулиране на растежа на мускулите и увеличаване на силата, укрепване на имунната система и нормализиране на азотния баланс в ..
59.00.лв
Sustamed - уникален инжекционен препарат, съдържащ смес от четири различни тестостеронови естера. Всяка от формите на тестостерон, който са част от Sustamed имат различна степен на дейност, в резултат на все по-високо ниво на тестостерон в кръвта за ..
77.00.лв
Sustanon 250 (250 mg/ml, 10 ml) от Evo Genetics Co (EG) е мощен анаболен и андрогенен стероид, който има относително равномерен и доста дълготраен ефект. Това e препарат, съставен от четири тестостеронови естера (пропионат, фенилпропионат, изокапроат..
37.00.лв
Сустанон представлява анаболен стероид, имащ много силно анаболно и андрогенно действие. В себе си, той съдържа четирите естера на тестостерона в различна консистенция. Хубавото на този анаболен стероид е, че той се инжектира веднъж, а не редовно как..
90.00.лв
Производител: Organon
Тестостерона представлява мъжкият полов хормон и е основният „ виновник „  за всички първични и вторични полови белези, които характеризират мъжа. Сустанон е уникална комбинация от 4 естера на тестостерона. Всеки естер е активен в..
15.00.лв
Sustaplex 325 Axio Labs Sustanon 10ml Опаковка: 10 мл. Концентрацията на активно вещество: 325 мг / мл. Производител: Axio Labs Активни съставки: Testosterone Acetate 30mg, Testosterone Propionate 50, Testosterone Phenylpropionate 50mg, Testoster..
55.00.лв
Най-желаният ефект от спортиста е покачването на мускулна маса. Това се постига чрез дълги усилия във фитнес залата и понякога резултата не отговаря на очакванията. Понякога, някои спортисти влизат в фаза отчаяние и престават да се ангажират с тренир..
59.00.лв
Testosterone MIX (Multi Pharma) е мощен анаболно-андрогенен стероид, който се характеризира с голяма продължителност на действие (2-3 седмици). Структурно този медикамент представлява многокомпонентна форма на тестостерона и се състои от 4 уникални н..
70.00.лв
Sustenon е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Aspen. Форма на освобождаване на препарата – в една ампула 250 милиграма . Активните компоненти на лекарството ви позволяват бързо да изградите мускулна маса. Много..
50.00.лв
Sustanon 300 е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Biotech Beijing. Форма на освобождаване на препарата – в една ампула 250 милиграма . Активните компоненти на лекарството ви позволяват бързо да изградите мускулна ..
44.00.лв

Сустанон – анаболен стероид, който е комплекс от 4 тестостеронови естери добавени към 17-бета хидроксилната група: тестостерон пропионат (полуживот в диапазона 24-48 часа) - химична структура C3H6O2 2. тестостерон фенилпропионат (полуживот 2 - 4 дни) - химичната структура на C9H10O2 3.

Тестостерон Изокарбонат (полуживот от 5 - 8 дни) - химичната структура на C6H12O2 4. Тестостерон Деканоат (полуживот от 9 - 10 дни) - химичната структура на C10H20O2. Сустанон 250 (250, защото в 1 мл разтвор има 250 мг от активното вещество) се синтезира за първи път в началото на 70-те години от компанията Organon. Това лекарство е проектирано специално за подпомагането на тестостерона в кръвта.

Сместа от тези естери добре доказа своята ефективност, защото спортисти от цял ​​свят все още използват Sustanon - 250. Много добър стероиден микс за спортисти, които са ангажирани в силови спортове (вдигане на тежести, бодибилдинг). Въпреки това, ние не трябва да забравяме, че Sustanon не е проектиран като лекарство за увеличаване на мускулната маса.

Основното му предимство е, простота и лекота на приложение. Sustanon и неговите анаболни свойства не се различават от изолираните форми на тестостерон. Омнадрен е подобен по структура и действие, но включва и друг тестостеронов естер - карбонат вместо деканоат.


Начин на действие (съгласно инструкциите на производителя)


Тестостеронът е основният ендогенен хормон, и е от съществено значение за нормалния растеж и развитие на мъжките полови органи и мъжки вторични полови белези. За живота на един възрастен мъж тестостерон е необходим за функционирането на тестисите и свързаните с тях структури, включително за поддържане на либидото, добро здраве, еректилна потентност, и за функцията на простатата и семенните мехурчета.

В резултат на лечението на мъже с хипогонадизъм лекарство сустанон е клинично значимо за повишение на концентрацията на тестостерон, дихидротестостерон, естрадиол и андростендион в плазмените нива на SHBG (глобулин полов хормон); нива на лутеинизиращ хормон (RT) и фоликуло-стимулиращ хормон (FSH), за да се възстановяват към нормалното. В допълнение, той увеличава костната минерална плътност и мускулна маса при пациенти, страдащи от намаляване на телесното тегло. По време на лечението, се възвръща и нормалната сексуална функция, включително  увеличено либидо и еректилна функция.

Докато приема на лекарството намалява серумните концентрации на HDL (липопротеин с висока плътност), LGNP (LDL) и на триглицеридите, повишава концентрацията на хемоглобин и хематокрит, но не придава клинично значими промени в чернодробните ензими и PSA (простатен специфичен антиген). Лекарството може да предизвика разширяване на простатата, но не са наблюдавани функционални промени. В хипогонадални мъже, които страдат от диабет, сустанона подобрява инсулиновата чувствителност и / или намалява концентрацията на глюкоза в кръвната плазма.

Стероиден профил:

Активен в кръвта: 3 седмици
Класификация: анаболни стероиди / андрогенен произход
Начин на приложение: инжектиране
Дозировка: Мъже 500-1000mg / седмица, Жени - не се препоръчва
Акне: Да (при хора с предразположеност)
Задържане на вода: Високо
Високо кръвно налягане: Да
Хепатотоксичност: не
Ароматаза: силна
DHT (дихидротестостерон) преобразуване: да
Намаляване на HPTA функция (производството на тестостерон) - силно инхибира
Време за откриване: 4 месеца
Анаболно / андрогенно съотношение: 100/100

 

Ефектите на Сустанон

• Бързо покачване на мускулна маса, което се дължи на синтеза на протеини
• Антикатаболен ефект
• Подобрява апетита
• Увеличава броя на червените кръвни клетки (хематопоеза)
• Увеличен пренос на кислород
• Увеличаване на издръжливостта
• Повишава либидото
• Той подобрява настроението, увереността, желанието за тренировка
 
 

Употреба на Сустанон в спорта


В терапевтични дози, Sustanon е предписан за употреба от 250 mg на всеки три седмици. За спортисти дозата варира от 250 до 750 мг на седмица (обикновено се разделя на два или три приема) за 4-8 седмичен цикъл. Това е достатъчно, за да се повиши телесната маса и силата. Сустанон обикновено се използва в стероидни цикли за маса, когато целта не е 100% чисти мускули. За тази цел, Sustanon се счита за много полезно средство.
 

Нежелани реакции от сустанон

Бързо ароматизиране в естрадиол. Повишените нива на естроген може да предизвикат нежелани реакции като задържане на течности, повишено съдържание на мазнини и гинекомастия.
За да се предотврати ароматизиране, могат да се използват различни средства: Провирон, анастрозол (Arimidex) и екземестан, но във всеки случай, в доза от 250 мг Sustanon на седмица се приемат антиестрогени ( Тамоксифен и Кломифен също могат да бъдат полезни).

Не трябва да забравяме, че колкото е по-висока дозата на тестостерон в организма, толкова по-силно ще се покажат странични ефекти. Повишените нива на тестостерон причиняват: акне, повишено окосмяване по тялото, алопеция. В допълнение към страничните ефекти на Sustanon 250 се включват: влошаване на диагностициран рак на простатата, полицитемия (увеличаване на броя на червените кръвни клетки, които могат да увеличат помпите за издръжливост на мускулите по време на тренировка, но сгъстяват кръвта, което повишава кръвното налягане и стреса в сърцето), миалгия (рядко), намаляване на обема на еякулата и в случай на чувствителността на простатата до DHT - простатна хипертрофия.

 

Показания за употреба на Сустанон

Терапия със сустанон може да се извършва при мъже с патологични състояния, които са свързани с първичен и вторичен хипогонадизъм вроден от придобита, възстановяване на либидото след урогениталните операции.

Противопоказания за употреба на Сустанон

Свръхчувствителност към някоя от съставките, през период на пубертет, за да се избегне преждевременно затваряне на епифизата и преждевременен пубертет; хронична сърдечна недостатъчност, бъбречна и / или чернодробна недостатъчност, за да се предотврати развитието на едем; диабет; хипертрофия на простатата със симптоми на задръжка на урина; сънна апнея, както и рискови фактори като затлъстяване и хронична белодробна болест; детска възраст.

 

×
×
×
×
×
×
×