Кошница:  0 0.00 лв.
Тестостерон Микс 300 - Elbrus

Тестостерон Микс 300 - Elbrus

Мощен стероид с висока анаболна и андрогенна активност за забележителни резултати   Суста..

74.00 лв.

Тестостерон Микс 300 - Cygnus

Тестостерон Микс 300 - Cygnus

Мощен стероид с висока анаболна и андрогенна активност за забележителни резултатиСустанон (Sustanon)..

69.00 лв.

Сустанон - Magnus

Сустанон - Magnus

Мощен стероид с висока анаболна и андрогенна активност за забележителни резултатиСустанон (Sustanon)..

57.00 лв.

Сустанон от Biotech Beijing

Сустанон от Biotech Beijing

Sustanon 300 е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Biotech Beijing. Фо..

44.00 лв.

Аптечем Сустанон Aspen

Аптечем Сустанон Aspen

Sustenon е един от малкото високоефективни стероиди, произведени от компания Aspen. Форма на освобож..

50.00 лв.

Sustanon 250 (Evo Genetics) Сустанон

Sustanon 250 (Evo Genetics) Сустанон

Sustanon 250 (250 mg/ml, 10 ml) от Evo Genetics Co (EG) е мощен анаболен и андрогенен стероид, който..

37.00 лв.

Sustanon 250 Malay Tiger

Sustanon 250 Malay Tiger

Сустанон представлява анаболен стероид, имащ много силно анаболно и андрогенно действие. В себе си, ..

90.00 лв.

Omnadren 5 апули Jelfa

Omnadren 5 апули Jelfa

Аптечен Омнадрен 5 ампули в кутия - Микс от тестостеронови естери Omnadren  е уникален анаболе..

23.00 лв.

Сустанон – мощна комбинация от тестостеронови естери за повишаване на мускулната маса и издръжливост


Сустанон е комплекс от 4 естера на мъжкия полов хормон тестостерон. Той има силни анаболни и андрогенни свойства. Използва се от спортисти за изграждане на мускулна маса и повишаване на силата.
Описание на Сустанон


Сустанон е инжекционен разтвор на маслена основа, съдържащ 4 тестостеронови естери добавени към 17-бета хидроксилната група:


 • тестостерон пропионат
 • тестостерон фенилпропионат
 • тестостерон изокарбонат
 • тестостерон деканоат


Сустанон е бързодействащ разтвор, който повишава стойностите на тестостерон в организма и проявява силен анаболен ефект. Използва се от атлети и фитнес трениращи с цел повишаване на теглото, мускулната маса, силата и издръжливостта. 


История на Сустанон


Сустанон е разработен през 1970 година от компания Organon като медицинско средство за лечение на ниски стойности на тестостерон. Бързо става популярен в спортните среди заради силния си анаболен и андрогенен ефект. Към днешна дата е един от най-използваните стероиди.


Действие и приложение на Сустанон


Тестостеронът е основния ендогенен хормон, който е от съществено значение за нормалния растеж и развитие на мъжки полови белези. Той е жизнено необходим за мъжете и отговаря за функционирането на тестисите, еректилната функция, работата на простатата, поддържане на либидото, хормоналния баланс и цялостното здраве и самочувствие.
Тестостерон се произвежда и в организма на жените, но в по-малки количества и също има важно значение. Ниските нива на хормона водят до трудно покачване на мускулна маса, натрупване на нежелани мазнини, ниско либидо, депресия, потиснато настроение, липса на енергия, ниско самочувствие.


Сустанон повишава нивата на тестостерон, дихидротестостерон, естрадиол и андростендион в плазмените нива на SHBG (глобулин полов хормон); нива на лутеинизиращ хормон (RT) и фоликуло-стимулиращ хормон (FSH).


Увеличава костната минерална плътност и мускулната маса. Повишава силата, енергията и самочувствието. Подобрява сексуалната функция.

Сустанон е съставен от 4 различни естера на тестостерон, всеки, от които с различно време на разпад и усвояване от организма:


 • Testosterone Propionate – полуживот 24-48 часа
 • Testosterone Phenylpropionate – полуживот 2-4 дни
 • Testosterone Isocaporate – полуживот 5-8 дни
 • Testosterone Decanoate – полуживот 9-10 дни

Четирите естера осигуряват постоянно високо ниво на мъжкия полов хормон в кръвта за период от 3 седмици.


Тестостеронът силно повишава синтеза на протеини, увеличава мускулната маса, обем и сила, задържа азот в тъканите и блокира катаболните процеси.


Резултатите се появяват бързо. Натрупва се голямо количество мускулна маса, спортиста придобива масивен външен вид и получава повече енергия, сила и мотивация.


Положителни ефекти от прием на Сустанон:


 • Бързо покачване на мускулна маса
 • Антикатаболен ефект
 • Повишен апетит
 • Увеличен принос на кислород в тялото
 • Повече енергия и издръжливост
 • Повишено желание за тренировки
 • По-високо либидо


Как се използва Сустанон?


Препоръчителната доза за мъже е 250-750 мг. Сустанон на седмица. Започнете с най-ниската доза и увеличавайте постепенно. Един курс обикновено продължава 4-8 седмици. Дозата може да се раздели на два приема през три дни. Опитни спортисти с тегло на 100 кг може да използват по 750 мг. Сустанон седмично.


 • Препаратът се инжектира мускулно.


Поради силния анаболен ефект, продуктът може да се използва напълно самостоятелно и ще доведе до бързи и сигурни резултати. Имайте предвид, че при изчистване на мускулна маса се нуждаете от по-малка доза отколкото при качване.


При допинг тест препаратът може да бъде открит в тялото до 5 месеца след последната инжекция.


Сустанон може да се комбинира с почти всички анаболни стероиди, но обикновено това не е нужно, тъй като сам по себе си дава отлични резултати. Още в началото ще забележите огромен прилив на енергия и сила, възможност за вдигане на по-големи тежести, повишено сексуално желание.
Мускулната маса също нараства бързо. Продуктът ароматизира силно и предизвиква задръжка на вода, която предпазва ставите от травми по време на интензивните тренировки и придава масивен външен вид.


Спортисти, които за първи път употребяват Сустанон може да очакват увеличаване на теглото с 10 килограма в рамките на един цикъл.


При излизане от цикъл със Сустанон е нужно да се използват тестостерон-стимулиращи препарати за възстановяване на хормоналния баланс. Продуктът не се препоръчва за жени.


Сустанон – странични ефекти


Тестостеронът бързо ароматизира в естрадиол. Това води до задържане на течности и гинекомастия. За да избегнете тези ефекти може да използвате антиестрогени като Провирон или Анастрозол.


Може да се наблюдават още: повишаване на холестерола в кръвта, акне и омазняване на кожата, косопад, повишаване на кръвното налягане, раздразнителност, чести промени в настроението. Сустанон не трябва да се употребява от жени поради много висок риск от вирилизация.


Не бива да се използва от млади момчета в периода на пубертета, както и от хора със сърдечна или бъбречна недостатъчност.


С увеличаване на дозата се увеличава и риска от поява на нежелани реакции.


Защо да купите Сустанон от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 


Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7