Кошница:  0 0.00 лв.

Rimobolan 1ml/100mg Bayer

Out Of Stock
1ml 100mg
Примоболан представлява
виж повече +
19.00 лв.
Описание

Примоболан представлява анаболен стероид, имащ активна съставка Метенолон + естер от енантат, който увеличава продължителността на действието му.Това е един от най-безвредните анаболни стероиди, които са налични на пазара. Rimobolan Bayer няма страничните ефекти на останалите стероиди, НЕ повишава естрогена, НЕ задържа течности в тялото на атлета, НЕ води до депресии, окосмяване, женски гърди.
 

Всичките изброени по горе положителни черти на този препарат допринасят за това той да бъде използван както от напреднали така и от начинаещи в спорта. Примоболан се продава както в инжекционна така и под орална форма, като 1 капсула е със съдържание от 100мг.


Цикъла с примоболан е напълно безвреден и ако не сте взимали стероиди до този момент- може да започнете с него. Rimobolan гарантира покачване на чиста мускулна маса, драстично увеличение на силата, по-дълги и тежки тренировки и най-важното ВИДИМ резултат за кратко време.


Дозировка Rimobolan

Добре е примоболан да бъде използван в дози от 300 до 500мг за мъже, като индивидуалната доза може да варира според характеристиките на всеки един човек.Затова е най-добре да се консултирате със специалист, преди да прибегнете към Римоболан. Индивидуалната доза зависи от години,ръст,опит,тегло и още много фактори.

Цикли

Сам по себе си Примоболан дава много добри резултати, но в случай че целите още по-бързи и видими резултати може да го комбинирате в цикъл с : Анавар, Станозолол и др.

Примоболан е най-безвредният стероид, който дава добри и видими резултати за кратко време, затова ако сте начинаещ и искате да пробвате стероидите – примоболан би бил правилният избор. Консултацията с лекар е препоръчителна, за да сте сигурни в какви дози би било най-добре за вас да използвате препарата.Тагове: rimobolan

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7