Кошница:  0 0.00 лв.
  • Примоболан Biotech Beijing

Примоболан Biotech Beijing

В наличност
10 мл флакон
Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-без
виж повече +
49.00 лв.
Описание

Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-безвредният от тях. Примоболан се разпространява в инжекционна и в орална форма. Той има свойството да взаимодейства със специалният ензим ароматаза и е направен така, че да не образува НИКАКЪВ естроген.

Точно този негов плюс го прави предпочитан стероид както от напреднали атлети, така и от начинаещи. Инжекционната форма на стероида се усвоява по-добре и дава по-бързи резултати, но въпреки това, на фона на всички стероиди Примоболан има сравнително дълъг полуживот – около 10 дни. Това е стероид, който може да се използва както за покачване на ЧИСТА мускулна маса, така и за изчистване на излишните мазнини от организма. Примоболан работи ефективно срещу сковаността в мускулите, подобрява тяхното механично действие и допринася за ВИДИМ растеж и покачване на чиста мускулна маса.

Той не задържа течности в организма, така че може да сте сигурни, че всеки качен килограм ще бъде само и единствено чиста мускулна маса. Methenolone Enanthate 100 Biotech Beijing е препарат, който НЕ вреди на черният дроб, за разлика от повечето стероиди. Освен всички тези положителни качества, примоболан ще ви даде огромна сила, ще подобри тренировките ви и ще ви помогне да се възстановявате много по-бързо.
 

Странични ефекти Methenolone Enanthate Biotech

При нормални дози (които за този препарат са от 300 до 500 мг на седмица), странични ефекти НЕ се наблюдават. В случай обаче, че се злоупотреби и примоболан бива приеман в много високи дози е възможно да възникнат проблеми с бъбреците или някои от типичните странични ефекти на стероидите като агресия, депресия, нежелано окосмяване, прекомерен растеж на костите и тн.

 

С какво може да се комбинира Примоболан Биотеч

Примоболан е сравнително мек стероид, което загатва, че може да бъде използван и в комбинация с други стероиди. Ако смятате, че сте напреднал и сте наясно с действието му, може да го съчетаете и с орални стероиди, което ще ускори мускулният растеж или изчистването на мазнини.

 

Примоболан може да бъде ефективно комбиниран с : Анавар , Винстрол или Стромба 
 

Примоболана на Биотеч е препарата, който ще ви даде желаните резултати за кратко време. Ако не сте използвали стероиди до момента – това е стероида за вас! Все пак е добре да се консултирате с лекар, който ще ви каже в какви дози би било най-добре да го приемате.

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Rimobolan 1ml/100mg Bayer
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7