Кошница:  0 0.00 лв.
Примоболан Таблетки - Magnus

Примоболан Таблетки - Magnus

Стероид за увеличаване на мускулната маса и изчистване - релефПримоболан на таблетки е анаболен стер..

110.00 лв.

Примоболан - Magnus

Примоболан - Magnus

Анаболен стериод с малка андорегенна активност, но силно ефективен за изграждане на качествена и чис..

79.00 лв.

Примоболан - Elbrus

Примоболан - Elbrus

Анаболен стериод с малка андорегенна активност, но силно ефективен за изграждане на качествена и чис..

102.00 лв.

Примоболан Biotech Beijing

Примоболан Biotech Beijing

Измежду всички налични анаболни стероиди, Примоболан е най-безвредният от тях. Примоболан ..

49.00 лв.

Methenolone Biotech примобола таблетки

Methenolone Biotech примобола таблетки

Methenolone - Прибомоболан 50 таблетки по 10 милиграма от Biotech Beijing ..

60.00 лв.

Rimobolan 1ml/100mg Bayer

Rimobolan 1ml/100mg Bayer

Примоболан представлява анаболен стероид, имащ активна съставка Метенолон + естер от енантат, който ..

19.00 лв.

Примоболан – анаболен стероид за плътна и качествена мускулатура


Примоболан е анаболен, андрогенен стероид, получен от дихидротестостерон. Осигурява значително повишаване на силата, натрупване и задържане на мускулната маса, подобрява спортните резултати.
Описание на Примоболан


Примоболан съдържа веществото Метенолон енантат (Methenolone acetate). Това е анаболен стероид, който действа постепенно, но сигурно, като изгражда суха и еластична мускулна маса, без излишна течност. Почти 100% от придобитите резултати се запазват.


Това е стероид, производен на дихидротестостерон. Той съдържа една допълнителна двойна връзка между въглеродните атоми 1 и 2, която помага за стабилизиране и увеличаване анаболните свойства на препарата.


История на Примоболан


Метенолон енантат е описан за първи път през 1960 година. Squibb започват да разпространяват продукта в САЩ през 1962 година. Немската фармацевтична компания Schering (към днешна дата Bayer) придобиват правата над препарата и започват да го продават под търговското наименование Primobolan (Примоболан).


Малко след това започва разпространението му в Европа. Освен като анаболен стероид в спортните среди, Метенолон енантат се използва и като лекарство при състояния, свързани със загуба на телесно тегло, след операция, тежки травми или инфекции, анемия, недохранване и при прием на кортикостероиди.


Действие и приложение на Примоболан


Примоболан увеличава чувствително силата и енергия като стимулира синтеза на фосфокреатин в мускулите.


Той възстановява мускулните влакна и насърчава растежа им. Продукта подобрява задържането на азот и блокира катаболните процеси т.е разграждането на мускулната маса, което се случва при интензивно натоварване, диети, стрес или прием на кортикостероиди. Примоболан се свързва с андрогенните рецептори и води до ускорено изгаряне на мазнините. Те се разграждат, а мускулите остават непокътнати.
Метенолон енантат стимулира производството на червени кръвни клетки, които пренасят кислород в тялото. По този начин енергията и издръжливостта на спортиста нарастват значително. Използван в цикъла за изчистване, Примоболан осигурява твърда, суха и дефинирана мускулатура без излишни течности и мазнини.


Стероида има продължително действие с минимални странични ефекти. Остава активен до 2 седмици след инжектиране и е подходящ за предсъстезателна подготовка. При допинг тест може да бъде открит до 5 седмици. Не предизвиква задържане на вода. Друго предимство на Примоболан е, че не потиска собственото производство на тестостерон и не предизвиква гинекомастия в безопасни дози.


Метенолон енантат е много подходящ стероид по време на нисковъглехидратни диети. Той предпазва мускулната маса от разпад и дори помага за увеличаване на нейния размер при намален калориен прием. По този начин може да намалите излишните мазнини в тялото си без да загубите мускулна маса. Поради ниската андрогенна активност, продуктът е много предпочитан от жените.


С него дамите могат да се сдобият с атлетична фигура и оформена мускулатура без да се притесняват от странични ефекти и нарушения в хормоналния баланс.


Положителни ефекти от прием на Примоболан:


  • Изграждане на качествена и чиста мускулна маса
  • Увеличаване на силата
  • Твърди и релефни мускули
  • Подобряване на кръвоснабдяването
  • Изгаряне на мазнини
  • Подобряване на имунната система


Как се използва Примоболан?


Обичайната доза Примоболан за мъже е 400-600 мг. на седмица за период от 6-12 седмици. Много спортисти приемат по-високи дози от около 1000 мг. на седмица, но с покачване на дозата, е възможна поява на странични ефекти. Начинаещи трениращи може да започнат с по-ниска доза от около 200 мг. на седмица и да увеличават постепенно. Продукта има дълъг период на разпад, така че инжектиране веднъж седмично е достатъчно.


В цикъл за релеф се комбинира отлично с Анавар и води до ясно очертани и твърди мускули без излишни мазнини. След такъв цикъл няма нужда от прием на антиестрогени. В цикъл за мускулна маса се съчетава с Дека дураболин или Тестостерон.


Жените могат да приемат Примоболан в доза от 50-100 мг. на седмица. Желателно е дозата да се раздели на два приема през 3 дни. Продължителността на цикъла е най-много 8 седмици. Не бива да се използва от бременни или от жени, които се опитват да забременеят.
Съдържанието на ампулата се инжектира дълбоко в мускула. Инжекционната форма прониква директно в кръвоносната система и не влияе на черния дроб. 


Примоболан – странични ефекти


Метенолонът рядко предизвиква странични ефекти. Той е мек стероид, който се понася много добре. Не се преобразува в естроген, не задържа много вода в тялото и не е токсичен за черния дроб. Възможно е да се появят андрогенни ефекти, особено при употреба във високи дози.


  • Такива са: омазняване на кожата, акне, оплешивяване. При жените може да се появят менструални нарушения и наличие на мъжки вторични полови белези.


Примоболан, подобно на други анаболни стероиди може да има негативен ефект върху серумния холестерол и да увеличи риска от атеросклероза. Защо да купите Примоболан от bulsteroid.com?


Ние предлагаме качествени и 100% оригинални продукти на изгодни цени, бърза и анонимна доставка. Всички продукти са сертифицирани, което гарантира техния произход, ефективност и безопасност. 
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7