Tritrenbolic GEP параболан микс

Tritrenbolic (150 mg, GEP) - това е изключително мощен анаболно-андрогенен стероиди, смес от 3 Тренболонови естери (Acetate, Enanthate и Hexahydrobenzylcarbonate). За спортни цели, препаратът се препоръчва първо - само за мъже, и второ - за спортисти, които имат изключителен опит със спортната фармакология. При бодибилдинга той се използва предимно в стероидни цикли за покачване на мускулната маса и по-рядко в курсовете за релеф. След първото инжектиране първо започва да работи краткият естер на ацетата ( който има полуживот около  1-2 дни), след това - енантатният естер (с полуживот - 5-7 дни), и най-накрая- Hexahydrobenzylcarbonate  (с полуживот - 6-8 дни). Адекватното им комбиниране в един препарат, от една страна, позволява на лекарството да покаже чудесен ефект, от друга - му дава относително продължителна активност.

Стероиден профил на Tritrenbolic от General European Pharmaceuticals: анаболен индекс - най-малко 400% този на ендогенния тестостерон, андроген индекс - най-малко 200% от този на ендогенния тестостерон; продължителност на действие - до 2-3 пълни седмици след инжектирането; ароматизация (преобразуване в естроген) – не, хепатотоксичност – не, прогестинова активност - да, намаляване на производството на естествен тестостерон - да.
Забележка: това не е най-добрият избор, ако става дума за начинаещи спортисти, но в ръцете на опитен състезател се превръща в мощно оръжие.

Какъв е ефектът на Tritrenbolic от GEP? На първо място, употребата на препарата води до:
 
● Покачване на чиста мускулна маса;
● Изгаряне на подкожните мазнини;
● Повишаване на силовите показатели;
● Увеличаване на работния капацитет;
● Повече издръжливост и гъвкавост на мускулите;
● Повишено мускулно възстановяване;
● Повишаване на либидото.

 
Ефектът на Tritrenbolic (GEP) частично се медиира: чрез увеличаване на концентрацията на инсулино-подобния растежен фактор и чрез намаляване на нивата на кортизола.
Какви странични ефекти има Tritrenbolic? Ако се спазват препоръките, повечето странични ефекти са слабо изразени, а много от тях изобщо не се усещат. Независимо от това има вероятност от поява на акне и повишена агресивност, раздразнителност. За да се застраховате използвайте провирон през целия цикъл.
 

Как да употребявате препарата?

Оптималната доза Tritrenbolic от GEP се избира индивидуално от спортиста. Средно за мъжете не се препоръчва по-висока седмична доза от количество 200-400 mg (1-2 ml). За жените тренболонът и неговите естери са противопоказани, защото съществува висок риск от вирилизация на организма.
Стероидния цикъл с Параболан от GEP може да продължи от 6 до 8 седмици без никакви последствия за здравето (1-3 пъти седмично). По-продължително или по-често продукта не се използва, поради възможността за преминаване на положителните в странични ефекти.
За да се постигнат максимални резултати, не е необходимо да се използва пределната доза стероид или да се прилага в продължение на  много месеци. Напротив, злоупотребата не се препоръчва. По-добре е да приложите "Параболан" (жаргонно съкращение) в комбинация с друга спортна фармакология. Ползата от това е относително безопасна, като той ефективно се съчетава с други стероидни и пептидни хормони: от тестостерон енантат до хормон на растежа. Действителните комбинации и подробните им описания ще намерите в секция АНАБОЛНИ СТЕРОИДИ. Там можете да получите пълна информация даже и за тренировки, диети или спортна фармакология.
Забележка: Тренболонът първоначално не се е използвал като спортен допинг. Първоначално стероидът е разработен за употреба в традиционната и ветеринарната медицина. Така че ацетатът и енантът се използват активно при лечението на животни, а хексахидробензилкарбонатът – при хора.
 

Закупуване на Tritrenbolic във България

Къде да купя спортна фармакология на справедливи цени и без ненужни рискове? Този въпрос се изисква от много домакински спортисти, а отговорът на това е известен на клиентите на нашия онлайн магазин. На нашия сайт българските аматьори и спортисти откриват истински асортимент от стоки и получават гаранции за надеждни услуги, които не могат да бъдат осигурени от еднодневни ресурси.
Така че, за да купите Tritrenbolic на Bulsteroid ще бъде еднакво безопасна и печеливша:

● Сигурността на онлайн магазина се осигурява от модерна система за сигурност. От нас поверителни данни, предавани по време на образуването на поръчка, никога няма да попаднат в ръцете на нарушители!
● Рентабилността е не само достъпна цена на стероида, но и възможност да спестите пари! На нашия сайт се въвежда система от гъвкави отстъпки, която предоставя ценни бонуси под формата на подаръци, отстъпки в проценти и безплатна доставка.

Подробности за предимствата на Belsteroid, прочетете на специалната страница "ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ", където честно отговаряме на популярните въпроси на посетителите.

Напишете отзив

Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×