Кошница:  0 0.00 лв.
  • Тренболон Енантат Biotech Beijing

Тренболон Енантат Biotech Beijing

В наличност
10 мл флакон
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Enanthate 200), произведен от фармацевтична компания Biotech Beijing, оригинал
виж повече +
46.00 лв.
Описание
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Enanthate 200), произведен от фармацевтична компания Biotech Beijing, оригиналността на който може да се провери на официалния уебсайт на производителя с помощта на уникалния код.

 
Параболанът е стероидно лекарство с мощни анаболни и андрогенни ефекти, активното вещество на което е тренболон енантат (с бавно действие).

Много културисти решават да купят Тренболон на Биотеч за масовия си курс, поради силния анаболен ефект върху тялото, постепенното освобождаване на активното вещество в кръвта и липсата на ароматизация. Въпреки това, при неправилно проектирани курсове или избрани дозировки, Parabolan може да има сериозни странични ефекти.
 

Ефекти от употреба на Тренболон Енантат

Параболанът е един от най-мощните анаболни стероиди - в един курс с това лекарство можете да спечелите до 10 кг мускулна маса. В допълнение, той помага за изгаряне на мазнините и увеличаване на силата. Плюса на Trenbolone Enanthate е и значително повишаване на либидото, което от друга страна може да бъде и негов минус, тъй като след спирането на действието на активното вещество се наблюдава рязък спад на либидото. Също така си струва да се отбележи, че поради факта, че Параболан не е податлив на ароматаза, той не причинява гинекомастия и не задържа течност в тялото.

 

Как да приемате Тренболона на Биотеч

Курсът с Параболан обикновено продължава около 6 седмици, докато седмичната доза на лекарството може да варира от 100 до 300 mg. При високи дози и дълги курсове е необходимо да се ползва Pregnyl в доза от 500 до 1000 IU седмично (започнете на 2-рата седмица от курса и спрете поне 2 седмици след последната инжекция). Необходима е и терапия след курса за възстановяване на секрецията на ендогенен тестостерон с Clomiphene.

Параболанът може да се комбинира с почти всякакви анаболни стероиди - всичко зависи от целта.
 
 

Възможни нежелани реакции

Параболанът е в състояние да повиши кръвното налягане, да предизвика прекомерна агресия, косопад, акне, нарушена еректилна функция и силен спад на либидото - при необосновано високи дози и дълги курсове без използването на помощни средства.
 

Отзиви

Онези спортисти, които са почувствали ефектите на Параболан единодушно отбелязват, че това лекарство отлично изгражда мускулна маса и сериозно увеличава силата. Неопитните спортисти често критикуват Parabolan за това, че се твърди, че влияе зле на бъбреците и черния дроб, тъй като понякога урината може да се зачерви след инжектирането му, но този ефект се причинява от отделянето на метаболити.Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7