Кошница:  0 0.00 лв.

Tren E 200 (Evo Genetics) Тренболон Енантат

В наличност
10 милилитра флакон
Tren E 200 от Evo Genetics е тренболон енантат, мощен и дълго действащ анаболен стероид, произведен от Ево Генетикс. Като спортен допинг, той се използва ефективно в кур
виж повече +
42.00 лв.
Описание

Tren E 200 от Evo Genetics е тренболон енантат, мощен и дълго действащ анаболен стероид, произведен от Ево Генетикс. Като спортен допинг, той се използва ефективно в курсове за увеличаване на силата и масата. Предлага се под формата на маслен разтвор. В състава, в допълнение към самата активна съставка, той съдържа: масло от гроздови семена, етил олеат, бензил бензоат, бензилов алкохол. Препоръчва се за употреба само от мъже, предимно атлети с опит в спортната фармакология.
 

Tren E 200: подробности за неговите свойства

Тренболон е синтетичен анаболно-андрогенен стероид (ААС), принадлежащ към групата на нандролона. Тренът (жаргонен термин) е първоначално разработен и предназначен за медицинска употреба. Неговите естери (ацетат, хексахидробензил карбонат и енантат) са се използвали и все още се използват във ветеринарната медицина и по-рядко в традиционната. По-специално, с тяхна помощ се постига повишен апетит, синтез на протеини и мускулен растеж при животните.

Енантатът (Tren E) с продължителност на действие от 10 до 14 дни и е един от двата най-продължително действащи естера на Trenbolone на пазара.
Вторият е тренболон хексахидробензилкарбонат (със срок на действие до 12 - 16 дни). Те се отличават с продължителен ефект. За сравнение: ацетатът е бързо действаща форма на стероид, неговият ефект се проявява още на първия ден след инжектирането и продължава 1 - 2 дни.

Tren E стероиден профил: ≈ 400% анаболен и ≈ 200 андрогенна активност от тази на ендогенния тестостерон; полуживотът е 5 - 7 дни; време за откриване – 4 - 5 месеца (според други данни, до една година или дори по-дълго); потискане на секрецията на тестостерон - да.
 

Положителен ефект от Tren E:


Набор на чиста мускулна маса;
Повишена сила;
Изгаряне на подкожната мастна тъкан;
Увеличена издръжливост;
Потискане на катаболизма;
Увеличаване на либидото.
 
Известно е, че системното въвеждане на тренболон енантат води до повишаване на концентрацията на растежен хормон и инсулиноподобен растежен фактор (до 200% от изходните нива). Това отчасти обяснява ефекта на стероида.
Странични ефекти на Tren E: вероятни усложнения на прогестогенните и андрогенните признаци.

Възможна е и появата на така наречената „тренболонова кашлица ” („трен кашлица”), която по правило се развива в началото на курса, но с течение на времето изчезва или става слабо изразена.
 

Tren E: стероиден цикъл и дозировка

Оптималната доза Tren E трябва да се избира индивидуално. Средно се препоръчва да се поставят от 200 до 400 мг на седмица, като се разделят на равни инжекции в различни дни. Например, 300 mg е 150 mg в понеделник, 150 mg в петък (или 100 mg в понеделник, 100 mg в сряда, 100 mg в петък).

По-добре е продукта да се използва през първата половина или в средата на деня, а не вечер, тъй като тренболон енантатът може да доведе до смущения в съня.
Tren E се произвежда на маслена основа, следователно, когато се използва в комбиниран курс с други инжекционни стероиди, не е забранено да се смесва всичко в една и съща спринцовка, например, да се смесва с тестостеронов енантат или метенолон енантат. Но не смесвайте маслени разтвори със суспензии, тъй като това може да доведе до неблагоприятни последствия.

Комбинираните курсове, между другото са основният метод за използване на параболан. Лесно се комбинира с разнообразни по свойства и механизъм на действие стероиди, които активно се използват от аматьори и спортни професионалисти. Изключение правят комбинациите с нандролон фенилпропионат, нандролон деканоат и оксиметолон, тъй като тези активни вещества също проявяват прогестогенна активност.
 

Примери за комбинирани курсове:


● С тестостеронов енантат - комбинация за силно изразена мускулна маса и бързо нарастване на силата, предназначена за опитни спортисти. Средни дози: “tren” - 400 mg на седмица, “тест” - 750 mg на седмица. Резултат: кратък тестостеронов естер, като пропионат или фенил пропионат, и кратък естер на дростанолон, като пропионат или дипропионат, - 100 mg през ден. Терапия след курса: 50-150 mg кломифен цитрат на ден.  

● С метандиенон (таблетки, капсули или маслени разтвори) и метенолон енантат също е работеща комбинация, която насърчава увеличаването на силата и масата. Подходящ за спортисти с опит в спортната фармакология. Средни дози: “трен” - 400 мг на седмица, “метан” - 50 мг на ден, “прима” - 600 мг на седмица. Изход и терапия след курса: подобно на предишния пример.  
 
Tren E е ефективен до 8 - 12 седмици. След завършване на основния курс, трябва да се извърши пост курсова терапия (≈ 3 седмици). Продължителното прилагане на стероида обикновено се придружава от прегнил (hCG) инжекции.
 

Tren E 200 от Evo genetics: ревюта и факти

Ревюта за Tren E в българските източници са рядкост, тъй като продуктите на Evo Genetics се появиха наскоро на пазара (преди това европейците се фокусираха върху своя регион). И все пак не много местни спортисти успяха да изпитат новото на практика. Въпреки това вече може да се твърди, че описаният от нас препарат поне не отстъпва по нищо на своите аналози.

Съдейки по съобщенията, които са достъпни в мрежата, той (Tren E) се представя отлично в курсове за увеличаване на силата и масата, действа мощно, но не бързо, както подобава на тренболон енантата. В бъдеще ситуацията с прегледите определено ще се промени към по-добро, дори само защото Bulsteroid.com разполага с широка гама от продукти и е марка, която определено може да се похвали с богата клиентска база.
 

Тренболон Енантат: онлайн пазаруване

Питате се защо да закупите Tren E точно на Bulsteroid.com? Причините за това са много - нашият сайт има многобройни предимства, които го правят номер едно на пазара!
Първо, имаме широка гама от спортни продукти за всякакви задачи и то от препоръчани производители. Анаболни стероиди, пептидни хормони, хранителни добавки, фет бърнъри, анти-естрогени, дори генен допинг могат да бъдат закупени на Bulsteroid.com на разумни цени и без излишен риск.

Второ, имаме модерна интегрирана система за сигурност. Никой няма да знае за направената поръчка от клиента, освен ако той сам не се похвали с това. Сигурността и надеждната работа на сайта се осигуряват от доказана SSL връзка и DDoS-Guard.

Трето, ние си сътрудничим само с доверени доставчици и работим директно с много компании. Продуктите идват при нас, всъщност, от първа ръка. Ако направите проверка за оригиналността на продуктите на Balkan Pharmaceuticals, SP Laboratories, GEP или Malay Tiger, със сигурност ще получите потвърждение, че сте закупили оригинален продукт.

На четвърто място, при нас реално ще пестите пари. Цената на спортната фармакология, включително цената на Tren E, в нашия онлайн магазин е наистина коректна. Редовно извършваме големи продажби и въвеждаме гъвкава система за отстъпка. Като бонус към поръчката можете да получите процент отстъпка, ценен подарък и безплатна доставка. За условията вижте страницата „Често задавани въпроси: въпроси и отговори“.

Пето, Bulsteroid е гаранция за качествено обслужване. Опитваме се да осигурим оптимални условия за клиентите, както е описано подробно в раздела „Важно”, „Често задавани въпроси: въпрос-отговор”, „Плащане и доставка”. 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7