Кошница:  0 0.00 лв.

Тренболон Ацетат - Magnus

В наличност
10 мл флакон / 100мг/мл
Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускули
виж повече +
60.00 лв.
Описание

Мощен анаболен стероид за по-силно изразени мускули


Тренболон ацетат представлява инжекционен стероид за устойчиво трупане на мускулна маса. Има 5 пъти по-висока андрогенна активност от тестостерона, много ефективен е, а страничните реакции са леки и се наблюдават рядко. Тези свойства го превръщат в един от най-популярните анаболни стероиди.
Действие на Тренболон ацетат


Използва се както за трупане на мускулна маса, така и за придобиване на релеф. Поради бързия ефект на изчистване на мазнините и оформяне на плътни и релефни мускули, бодибилдърите го предпочитат в предсъстезателна подготовка.


Голямо предимство на Тренболон ацетат е, че не се преобразува в естроген. Липсва подпухване, мускулатурата е суха и плътна. Няма задържане на вода, така че мускулите са твърди и дефинирани.


По време на прием се наблюдава увеличаване на силата и физическата издръжливост, повишен апетит. Потиска катаболните процеси и съхранява мускулатурата. Намалява производството на кортизол.


Приложение и дозировка на Тренболон ацетат


Препаратът се приема чрез мускулно инжектиране.


  • Оптималната доза е 200-300 мг. седмично.


Начинаещите може да започнат със 150 мг. на седмица. Може да се прилага както в цикъл за натрупване на мускулна така и в период на изчистване и релеф и да се комбинира с други анаболни стероиди.


Заради липсата на ароматизация не се наблюдават страничните ефекти на естрогена. При правилен прием, съчетан с добър тренировъчен и хранителен режим, резултатите са гарантирани. Не се препоръчва за жени.Ефекти от прием на Тренболон ацетат:


  • Бързо натрупване на чиста мускулна маса
  • Увеличаване на силата
  • Изчистване на мазнините и дефиниране на мускулите
  • Повишаване на либидото
  • Без ароматизиране и без задръжка на вода


Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7