Кошница:  0 0.00 лв.

Tren A 100 (Evo Genetics) Тренболон Ацетат

В наличност
10 милилитра флакон
Trenbolone Acetate (100 mg) е мощен анаболен и андрогенен стероид, произведено от Evo Genetics (EG). Той притежава активното вещес
виж повече +
43.00 лв.
Описание

Trenbolone Acetate (100 mg) е мощен анаболен и андрогенен стероид, произведено от Evo Genetics (EG).

Той притежава активното вещество тренболон ацетат, стероиден хормон с бърз и силен ефект, с който не всеки аналог може да се сравни. Като допинг на спортисти, този анабол и андроген се използва главно в курсове за сушене или в стероидни цикли за сила, когато за трениращия основната задача е да получи висококачествени мускули или да увеличи силата и издръжливостта си.
 

Trenbolone Acetate (Tren A 100): Свойства

Тренболоновият ацетат (Tren A 100), активната съставка на продукта, е един от кратките естери на параболан. Между другото, това е най-краткият тренболонов етер, достъпен за закупуване на фармацевтичния пазар. Полуживотът е 1 ден. Периодът на активност е до 1 - 3 дни. Ако се сравни: тренболон енантат има полуживот 5 - 7 дни, а тренболон хексахидробензилкарбонат – 6 - 8 дни.

Trenbolone Acetate Injection USP, както и неговите директни аналози са предназначени за използване във ветеринарната и традиционната медицина. Тренболоновите естери, които се търсят днес, първоначално са били разработени като препарати за ветеринарна и традиционна медицина. С течение на времето, когато спортистите са открили положителното въздействие на препарата върху себе си, естерът на Тренболона придобива максимално разпространение и в спортната медицина.
 

Ефекти на Tren A 100 от Evo Genetics:


Изгаряне на подкожната мастна тъкан;
Повишена мускулна гъвкавост;
Повишен мускулен релеф;
Увеличаване на мускулите;
Повишена мускулна издръжливост;
Увеличаване на силовите показатели;
Увеличаване на либидото (по време на курса).

Тренболон ацетатът стимулира секрецията на инсулиноподобен растежен фактор (повишаване на концентрацията на IGF-1 до 200% от първоначалното ниво).

При спазване на препоръките и изключване на противопоказанията, Тренът на Evo Genetics остава относително безопасен стероид. Нарушения се наблюдават главно, когато с дозата се злоупотребява или тялото е предразположено.
Условия за съхранение – изброени са в краткото описание в листовката. Добавяме само, че трябва да се държи далече от деца и домашни любимци.
 

Тренболон Ацетат Evo Genetics: Приложение и стероиден цикъл

Курът с Trenbolone Acetate Evo Genetics в зависимост от целите на спортиста може ефективно да продължи от 4 до 8 седмици. Обикновено не се използва по-дълго, тъй като злоупотребата с продължителността на употребата причинява повече вреда, отколкото полза. По-специално, рискът от андрогенни и прогестогенни странични ефекти се увеличава.
Препоръчваните дози Trenbolone Acetate Injection са 50 mg (0,5 ml) - 100 mg (1 ml) на всеки 2 дни. Оптималната доза обаче се избира индивидуално от практикуващия лекар (според толеранса на организма към активното вещество и в зависимост от нивото на опит със спортната фармакология).
Забележка: Тренболоновият ацетат е мощен стероиден хормон, който се използва ефективно и солово. Но! За да се максимизира неговият ефект е възможно препаратът да се комбинира с други анаболно-андрогенни стероиди. За щастие е сравнително безвредно да се комбинира с повечето от тях.

Разгледайте предложените от нас комбинации (1 - курс за релеф, 2 - курс за сила и мощност):

● 1. Trenbolone Acetate Injection  + тестостерон фенилпропионат и метенолон енантат в продължение на 8 седмици. За да излезете от курса (9-10 седмици), можете да продължите да поставяте тестостерон фенилпропионат, като смените тренболон с метенолон. Кломифен цитратът се използва най-добре за лечение след курса (11 - 13 седмици).
● 2. Trenbolone Ацетат USP + тестостерон пропионат в продължение на 6 седмици. Както и в предишния пример, кломифен цитратът (7-9 седмици) е по-добър за терапия след курса, или можете да използвате комбинация от кломифен цитрат (7 - 8 седмици) и тамоксифен (9 седмици).

 Забележка: Trenbolone Acetate от Ево Генетикс не е предназначен за използване от начинаещи спортисти или такива, които нямат опит със спортната фармакология. Той е мощен и бързо действащ анаболно-андрогенен стероид, предназначен за средно квалифицирани или висококвалифицирани спортисти.

Също така, продукта не се препоръчва за жени в спорта. Когато се използва от спортистки, ще бъде трудно да се избегнат проявите на вирилизация.
 

Trenbolone Ацетат Evo Genetics: ревюта и факти

Веднага казваме, че прегледите най-вече хвалят Trenbolone Acetate U.S.P. от Evo Genetics. Съдейки по прегледите, Trenbolone Acetate Injection най-ефективно се използва в комбинирани курсове за сушене и комбинирани курсове за сила. С редки изключения, като нандролон фенилпропионат, нандролон деканоат, таблетки или оксиметолонови инжекции, е сравнително безопасно да се комбинира с различни стероиди, а не само с хормони.
Продуктите на Ево Генетикс обикновено са с голямо търсене и имат положителна репутация сред местните спортисти.

Мнозина наричат Evo Genetics една от предпочитаните производствени компании, заедно с Balkan Pharmaceuticals, SP Laboratories, Euro Prime Farmaceuticals и Lyka Labs.

Закупуване на Тренболон ацетат U.S.P. (Evo Genetics) от онлайн магазин

Когато избирате къде да купите Trenbolone Acetate Injection USP, имайте предвид, че ви трябва доказан сайт, като Bulsteroid.com. Ние можем да гарантираме на своите клиенти благоприятни условия и качествено обслужване. Днес на фармацевтичния пазар има толкова много еднодневни търговци, че на всеки тематичен форум се откриват масови оплаквания от измамници. Нашият онлайн магазин има чудесна репутация. Обработили сме над 9000 поръчки и повече от 1400 редовни клиенти!

● Поръчването на Trenbolone Acetate U.S.P. от Evo Genetics от нас може да бъде изгодно и надеждно.

Достъпността се постига, първо, благодарение на справедливата цена на продукта, на второ място, благодарение на партньорската програма, гъвкавата система за отстъпки, постоянните разпродажби и честите акции на Bulsteroid.com. В нашия онлайн магазин клиентът може да спести по много начини, което е подробно описано на страницата „Често задавани въпроси“.

Надеждността на сайта, от своя страна се постига чрез модерна система за сигурност, която се осигурява анти-DDoS и надеждна SSL връзка. Тук поверителните данни остават напълно анонимни.

С други думи, анонимната информация никога няма да бъде предоставена на трети лица.


И още нещо: всички стоки идват в склада ни, както се казва, „от първа ръка“. Ние не работим с непотвърдени хора, а напротив, сътрудничим си с доставчици, които са доказали своята честност и пряко с някои фабрики.

Ако производителят е въвел система за защита срещу фалшифициране, тогава проверката на официалния сайт със сигурност ще потвърди автентичността на продуктите. 

Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7