Кошница:  0 0.00 лв.
  • Тренболон Ацетат Biotech Beijing

Тренболон Ацетат Biotech Beijing

В наличност
10 мл флакон
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Acetate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригинал
виж повече +
47.00 лв.
Описание
Нашият онлайн магазин за анаболни стероиди Bulsteroid.com ви позволява да закупите тренболон (Trenbolone Acetate) от производителя на спортна фармакология Biotech Beijing, оригиналността на който можете да проверите на официалния уебсайт на компанията, като използвате уникален код, който се намира под защитната холограма на опаковката на продукта.
 

Trenbolone Acetate 100 е инжекционен стероид с много висок анаболен ефект (400 % от този на тестостероня). Активното химично вещество Trenbolone Acetate 100 е тренболон ацетат, един от най-популярните и краткодействащи естери на тренболона до момента.
 
Действието на Параболан (както го наричаме в България) е за получаване на доста висококачествена мускулна маса, увеличаване на силата и намаляване на количеството на подкожните мазнини. Вторичните полезни ефекти от Tren A 100 включват повишена секреция на растежен хормон и инсулиноподобен растежен фактор 1, както и тенденцията на тренболон да се превръща в естроген под въздействието на ароматизацията.
 
Недостатъците на Trenbolone Acetate 100 включват неговата висока прогестинова активност, която може да увеличи количеството на пролактин в кръвта, да потисне секрецията на ендогенен тестостерон и спад на либидото - това може да доведе до така наречения тренд-див след курса.
Отзиви (0)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти

Bulsteroid
bulsteroid@gmail.com
Работно време: 24/7